ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σήμερα τα νεότερα για το Τελικό Κυπέλλου

Στις 12:00 αρχίζει η σύσκεψη στα γραφεία της ΚΟΠ

Η σύσκεψη για τον τελικό κυπέλλου ανάμεσα στην Ομόνοια και την Πάφο θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη στις 12:00 το μεσημέρι στα γραφεία της ΚΟΠ.

Στην σημερινή συνάντηση αναμένεται να καθοριστούν όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν στην διεξαγωγή του αγώνα που θα γίνει στις 18 Μαΐου στο ΓΣΠ. Θα αποφασιστεί ο ακριβής αριθμός εισιτηρίων που θα πάρει ο κάθε φιναλίστ, αριθμός ο οποίος θα είναι κοντά στις 9 χιλιάδες. Επίσης, θα οριστικοποιηθεί η ώρα έναρξης της αναμέτρησης. Θυμίζουμε πως η ΚΟΠ προτείνει να αρχίσει ο τελικός στις 19:00 ενώ ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha προτείνει όπως γίνει η σέντρα στις 20:00 και αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει.

Να σημειώσουμε πως ότι βάσει της προκήρυξης, η Ομόνοια θα πάρει την Ανατολική και τη Βόρεια, ενώ η Πάφος θα πάρει το κάτω διάζωμα της Δυτικής και τη Νότια.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Πάφος είχε στείλει αίτημα στην ΚΟΠ την Τρίτη (εδώ) για αλλαγή της έδρας διεξαγωγής του τελικού, με την απάντηση της Ομοσπονδίας να είναι αρνητική, καθώς η προκήρυξη είναι ξεκάθαρη και αναφέρει ότι το γήπεδο διεξαγωγής του τελικού είναι το ΓΣΠ.

Το σκεπτικό πίσω από αυτό ήταν πως το ΓΣΠ είναι το γήπεδο που έχει ως έδρα η Ομόνοια. Με τα υφιστάμενα όμως δεδομένα η έδρα του τελικού Κυπέλλου δεν αλλάζει και το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά στο ΓΣΠ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπελλο: Τελευταία Ενημέρωση