ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ότι λέγαμε με το ΑΠΟΕΛ μια βδομάδα πριν, έγινε στο Ελευθερία»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο πρόεδρος του τμήματος φούτσαλ της ΑΕΛ, Νικόλας Καρασαμάνης

Στον ΣΠΟΡ FM και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο πρόεδρος του τμήματος Φούτσαλ της ΑΕΛ, Νικόλας Καρασαμάνης.

Οι δηλώσεις του:

Για το ότι η κάθε ομάδα δικαιούται μόλις 40 άτομα στις κερκίδες στον τελικό με ΑΠΟΕΛ: «Ενημερωθήκαμε χθες το πρωί από την ηγεσία της ΚΟΠ σχετικά με κάποιες πληροφορίες που έφθασαν στην Αστυνομία για την επικινδυνότητα του αγώνα και για επεισόδια που θα προκύπτανε. Δεν μας βρίσκει σύμφωνους αυτό, το μπαλάκι να ρίχνεται στα σωματεία. Απλά μας ενημέρωσε η ΚΟΠ. Δεν μπορούσαμε να φέρουμε κάποια ένσταση. Καταλαβαίνω και την θέση των σωματείων με αυτό τον φόβο που επικρατεί».

Για τα αιτήματα στην Αστυνομία και την ΚΟΠ: «Νας σας ενημερώσω ότι όταν έγινε η προκήρυξη του τελικού μας ρώτησαν πόσα εισιτήρια θέλει το κάθε σωματείο . Εμείς θέλαμε να ευκολύνουμε το έργο της Αστυνομίας για 300 εισιτήρια. Ξέρουμε τις αδυναμίες της Αστυνομίας και αυτοί που παίρνουν κάποιες αποφάσεις νομίζω ότι δεν ζουν στην Κύπρο. Ζητήσαμε 300 με το ΑΠΟΕΛ για να γίνει ένας ωραίος τελικός. Πήγαμε και τα δύο σωματεία σε συνάντηση με την Αστυνομία για να λάβουμε μέτρα. Αν δεν γίνει πρόληψη θα έρθουν τα επεισόδια. Θέλαμε περισσότερους στιούαρτς και περισσότερη Αστυνομία. Τελικά την περασμένη Κυριακή έγιναν αυτό που λέγαμε εμείς πριν μια εβδομάδα. Είπαμε την ανησυχία μας με τον τρόπο που γίνονται αυτές οι συσκέψεις. Με το ΑΠΟΕΛ ζητήσαμε να καθίσουν οι οπαδοί στο δύο πέταλα του γήπεδού. Μας έβλεπαν σαν εξωγήινους. Η δικαιολογία τους ήταν ότι δεν είχαμε τουαλέτες. Κρίθηκε ως πάρα πολύ υψηλοί κινδύνου. 80 αστυνομικοί που μας είπαν, δεν ήταν αρκετοί. Ότι λέγαμε εμείς και το ΑΠΟΕΛ μια εβδομάδα πριν έγιναν στο Ελευθερία μετά».

Για την ακαταλληλότητα των γηπέδων: «Τα εισιτήρια μας είχαν βρει κάτοχο. Εμείς θα παίρναμε τα εισιτήρια και ο κόσμος θα ενημερωνόταν με όνομα και επίθετο. Χάνουμε αρκετά έσοδα από αυτό το γεγονός αλλά δεν μπορούμε να πάρουμε καμία ευθύνη. Οι αρμόδιοι πρέπει να πάρουν τις ευθύνες τους. Δεν είδαμε κανένα να δικαστεί για μια λάθος απόφαση που γίνετε. Με το ίδιο σκεπτικό τους παραβάτες τροχαίων θα πρέπει να τους παίρνουμε την άδεια. Η βία στα γήπεδα δεν είναι αποκλειστικά ένα άτομο ή ένα οργανωμένο σύνολο. Είναι ένα θέμα κουλτούρας και αυτό καταλήγει στο γήπεδο. Αφού ο πρόεδρος θα βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο όπως είπε να δει το θερμά της παιδείας. Υπάρχου ακατάλληλα γήπεδα για να έχουμε την νεολαίας στα γήπεδα. Εν ώρα αγώνα στο Σπύρος Κυπριανού που παίζει η ΑΕΛ υπάρχουν άτομα που κάνουν ρυθμική γυμναστική και άτομα που κάνουν άλλες αθλητικές δραστηριότητες. Το να απαγορεύσω τους οπαδούς να πηγαίνουν στα γήπεδα επειδή δεν μπορεί η Αστυνομία και το Κράτος να λάβει μέτρα... τότε θα πρέπει να παραιτηθούν όλοι».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση