ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καρασαμάνης για επενδυτές: «Υπάρχουν αρκετοί που ρωτάνε αλλά δεν υπάρχει κάτι επίσημο»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο αντιπρόεδρος και επικεφαλής του τμήματος φουτσαλ της ΑΕΛ

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο αντιπρόεδρος του σωματείου της ΑΕΛ και επικεφαλής του τμήματος φούτσαλ, Νικόλας Καρασαμάνης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το χθεσινό παιγνίδι με την Ομόνοια στο φούτσαλ: «Προχωρούμε στο επόμενο την Τετάρτη στο Σπύρος Κυπριανού, στις 20:00. Να καλέσω τον κόσμο να έρθει. Ο σκοπός είναι να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Η ομάδα της ΑΕΛ βρίσκεται εκεί και διεκδικεί και επενδύει στο τμήμα του φούτσαλ. Άλλες ομάδες έκλεισαν. Είναι προβληματικό ότι είναι πέντε ομάδες. Από τις 3 κατηγορίες καταλήξαμε στην μία και στις 5 ομάδες».

Για κάποια δημοσιεύματα για την χθεσινή εμφάνιση: «Δεν μπορώ να σχολιάσω οπαδικά site. O καθένας δικαιούται να γραφεί ότι θέλει. Εμείς βλέπουμε την ΑΕΛ και την Τετάρτη. Αν είναι δυνατόν να απαντούμε σε κάποιον που δεν είναι επίσημος λογαριασμός».

Για την ΑΕΛ στο ποδόσφαιρο: «Αγωνιστικά δεν έπραξε τα απαιτούμενα. Η συγκομιδή των βαθμών και τα αποτελέσματα αυτά δεν αντικατοπτρίζουν την μεγάλη εικόνα της ΑΕΛ. Έχουμε την Γενική Συνέλευση. Εκεί θα ειπωθούν πολλά. Έγιναν μεγάλες θυσίες περί οικονομικών. Μεγάλες περικοπές και στο σωματείο υπάρχει πλήρη διαφάνεια. Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ είναι ο κόσμος της. Εντός των ημέρων ο πρόεδρος θα καλέσει για την συγκρότηση ή όχι συμβουλίου. Η ομάδα ανήκει στα μέλη της και ο κάθε Αελίστας δικαιούται να ψηφίσει».

Για το θέμα επενδυτή και το οικονομικό: «Δεν υπάρχει κάτι που είναι άξιο αναφοράς και επίσημο. Ειναι λογικό να ρωτάνε, η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα. Οσο αφορά το χρέος ο κόσμος θα μάθει τον ακριβή αριθμό στην Γενική Συνέλευση. Είναι διαχειρίσιμο το ποσό. Θα προσπαθήσουμε να το μειώσουμε αλλα θέλουμε και μια ανταγωνιστική ομάδα στο ποδόσφαιρο. Πάει δεν πάει καλά η ΑΕΛ στον αγωνιστικό χώρο, ο κόσμος είναι εκεί. Δεν ξέρω αν ομάδες είχαν την ανάλογη πορεία της ΑΕΛ θα ήταν στον ίδιο παρονομαστή. Θέλουμε και καλύτερη ομάδα, ένα μπράβο δεν είναι αρκετό στον κόσμο. Όπως είναι πρωταγωνίστρια σε όλα τα τμήματα. Το οικοδόμημα στέκει καλά αλλα και το ποδόσφαιρο να ανεβεί. Ποτέ δεν υπήρξε ακέφαλη η ΑΕΛ ούτε και θα υπάρξει. Η ΑΕΛ έχει τον κόσμο που βοηθά ενεργά και οικονομικά. Τώρα ειδικά θα είναι πιο εύκολος ερχομός επενδυτή. Θα πρέπει να βάλει ένα πλάνο τα επόμενα 3-5 χρόνια και τα χρεη μας να τα διαγράψουμε εντελώς αν γίνετε».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση