ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καρασαμάνης: «Έμεινε ένα διαχειρίσμο χρέος - Θα αυξηθεί το μπάτζετ»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο αντιπρόεδρος του σωματείου της ΑΕΛ και επικεφαλής του τμήματος φούτσαλ

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο αντιπρόεδρος του σωματείου της ΑΕΛ και επικεφαλής του τμήματος φούτσαλ, Νικόλας Καρασαμάνης.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την κατάκτηση του νταμπλ: «Μια ονειρική σεζόν γιατί εκπληρώσαμε όλους τους στόχους που θέσαμε από την αρχή. Νικήσαμε τα παιχνίδια που έπρεπε να νικήσουμε, υπήρξε διαφορά ποιότητας και κορμού σε σύγκριση με τα άλλα σωματεία».

Για το πρωτάθλημα και τα προβλήματα του: «Αυτή η συζήτηση θα γίνει στα γραφεία της ΚΟΠ. Δεν είναι θέμα ξένων είναι θέμα διαβίωσης πλέον. Εμείς παλαιότερα με εφτά ξένους δεν πηγαίναμε καλά. Χρειαζόμαστε τμήματα υποδομής και αθλητές για να πάει μπροστά το άθλημα. Η ΑΕΛ πριν δύο χρόνια ζήτησε από τρεις να γίνουν δύο οι ξένοι».

Αν υπάρχουν λύσεις: «Η ΑΕΛ δίνει εισηγήσεις για το καλό του φούτσαλ, υπάρχουν και θα της δούμε με την ομοσπονδία».

Για τον κόσμο: «Εξαντλήσαμε τα εισιτήρια που μας αναλογούσαν. Υπήρχε περιθώριο και για άλλο κόσμο, όμως ξέρουμε τα μέτρα. Ο κόσμος το χάρηκε χωρίς παρατράγουδα και είχαμε χθες μια γιορτή. Η απουσία οπαδών όμως δεν είανι η λύση, η λύση είαι η πρόληψη. Δεν ξέρω αν θα αλλάξει κάτι τη νέα σεζόν. Εμείς σαν ΑΕΛ είμαστε αρνητικοί στην απαγόρευση μετακίνησης οπαδών. Πρέπει να διορθώσουμε τα γήπεδα και το οδικό σύστημα για να αποφευχθούν εισιτήρια. Τώρα που απαγόρευσαν τις μετακινήσεις χάνουμε χρόνο, δεν γίνεται κάποιο έργο για να αποφευχθεί η βία».

Για τον τραυματισμό φουτσαλιστή: «Μετά από ένα ποδοσφαιρικά ‘δολοφονικό’ τάκλιν έπαθε μεγάλη ζημιά και αμαύρωσε τον τελικό ας το πούμε έτσι. Από πλευράς ΑΕΚ μας απολογήθηκαν και ο φουτσαλιστής περνά από MRI».

Για την ποδοσφαιρική ΑΕΛ: «Η ΑΕΛ όταν ανέλαβε η τωρινή διοίκηση του σωματείου είχε ένα μεγάλο χρέος και καλέστηκε να το διαχειριστεί με αρκετή δουλειά για να μη δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα. Κάποια χρέη, εξοφλήθηκαν κάποια διαγράφηκαν. Δεν είχαμε τον χρόνο να ασχοληθούμε βαθιά με το αγωνιστικό, χωρίς αυτό να είναι δικαιολογία. Επιλέξαμε την διαβίωση και να μείνει η ΑΕΛ ζωντανή για να είμαστε και του χρόνου εδώ. Η δουλειά που έγινε ήταν τεράστια. Το συνολικό ποσό που απαλλάχθηκα από την προηγούμενη διοίκηση είναι κοντά στα 5,5 εκατομμύρια. Έμεινε ένα διαχειρίσιμο χρέος, που επιτρέπει και σε επενδυτή να πλησιάσει».

Για το μπάτζετ: «Θα είναι περίπου 15% αυξημένο για τη νέα χρονιά. Ο Πρόεδρος ψάχνει παράγοντες που θα βοηθήσουν οικονομικά αλλά και θεσμικά στο οικοδόμημα της ΑΕΛ. Υπάρχουν πολλοί που έμειναν μακριά από την ΑΕΛ, αλλά πρέπει να έρθουν πιο κοντά. Το μαγαζί της ΑΕΛ είναι ανοιχτό και ελκυστικό. Ο Πρόεδρος θα ανοίξει τα χαρτιά του σε λίγες μέρες για το αν θα παραμείνει, ανέλαβε ένα πολύ δύσκολο έργο και τα κατάφερε, πρέπει να συνεχίσει».

Αν υπάρχουν και άλλες πηγές εσόδων: «Το μάρκετινγκ της ΑΕΛ φέτος έφερε κοντά στις 600-8000 χιλιάδες ευρώ στο σωματείο. Το διπλάσιο από την προηγούμενη χρονιά. Η μεταβατική περίοδος οικονομικά μπορεί να συνεχίσει, τα έσοδα της ΑΕΛ είναι περίπου στα 3,5 εκατομμύρια. Από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε προτιμήσαμε να μείνουμε ζωντανοί, παρά να έχουμε ψηλό μπάτζετ και να στήσουμε ένα οικοδόμημα με σωστές βάσεις. Του χρόνου έγινε διακανονισμός και θα πάρουμε ακόμη μια ανάσα από τα τηλεοπτικά. Είμαστε αισιόδοξοι για την επόμενη μέρα».

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση