ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ετοιμάζει πτήση για Λιθουανία η ΑΕΛ

Ανακοίνωση από το τμήμα Φούτσαλ των «γαλαζοκιτρίνων»

Με ανακοίνωση του το τμήμα Φούτσαλ της ΑΕΛ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας πως καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να ναυλωθεί πτήση για την Λιθουανία εκεί όπου η ομάδα θα δώσει τρεις σημαντικούς αγώνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Περήφανε Κίτρινε Λαέ,

Όταν αναλάβαμε αυτό το τμήμα στόχος μας ήταν να παραμείνει ζωντανό η οικονομική εξυγίανση και σιγά-σιγά να χτίσουμε μία ομάδα που θα ήταν ανταγωνιστική στον αγωνιστικό χώρο.

Μέσα από πολλές φουρτούνες, τεράστια προβλήματα βρισκόμαστε στις 32 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και σε δύο μήνες θα διεκδικήσουμε την πρόκριση μας στις 16 καλύτερες. Η Αθλητική Ενωση Λεμεσού ταξιδεύει στην Λιθουανία και συγκεκριμένα στο Κάουνας για να φέρει την πρόκριση στη Λεμεσό αφού το επιβάλλει το βεληνεκές αυτό του τεράστιου σωματείου.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 25, 26 και 28 Οκτωβρίου σε παρόμοιο τουρνουά όπως έγινε πριν λίγες μέρες στη Λεμεσό. Η διοίκηση του τμήματος έχει ήδη επικοινωνήσει με την διοργανώτρια ομάδα, όπου έχει κάνει δεκτό το αίτημα μας για να φιλοξενηθούν οι οπαδοί μας στο “Kaunas Sports Hale”.

Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο του τμήματος έχει ξεκινήσει ενέργειες ώστε να διευθετηθεί πτήση ή ακόμη και πτήσεις για το Κάουνας με επιστροφή. Πληροφορίες για ακριβείς ημερομηνίες και ώρες θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών και παρακαλούμε να υπάρξει κατανόηση και υπομονή. Στόχος αυτού του ΔΣ ήταν και θα είναι όπου βρίσκεται η φουτσαλική μας ομάδα να έχει στο πλευρό της τον κόσμο της.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους της ομάδας μας και ειδικά στο διοικητικό συμβούλιο του σωματείου και τα μέλη της ποδοσφαιρικής ΑΕΛ για την βοήθεια κατά την διάρκεια της διοργάνωσης που έγινε στη Λεμεσό.

ΑΕΛ ΛΑΟΣ ΕΥΡΩΠΗ ΛΕΜΕΣΟΣ»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση