ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξιάρης: «Θα πάμε για το καλύτερο αποτέλεσμα κόντρα στον Απόλλων»

Διαβάστε τι δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Καρμιώτισσας

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Για τον αυριανό αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλωνα μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου της Καρμιώτισσας, Ανδρόνικος Ξιαρής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι η δεύτερη φορά που βρισκόμαστε στους «8» του κυπέλλου. Αγωνιστήκαμε και πριν 4 χρόνια κόντρα στην Ομόνοια. όσο αφορά το αυριανό παιχνίδι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ξέρουμε ποιος είναι ο Απόλλωνας. Θα πάμε για το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορούμε να πάρουμε».

Αν θα κάνει rotation αύριο ο προπονητής της Καρμιώτισσας: «Έχω την εντύπωση ότι ο προπονητής θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει για μια αξιοπρεπή παρουσία, αναγνωρίζοντας την τεράστια δυσκολία του παιχνίδια. Εμείς θα κατεβούμε χωρίς άγχος και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Υπάρχει η απουσία του Μοχάμεντ ο οποίος εκτίει ποινή κόκκινη κάρτας. Κατά τα άλλα η ομάδα είναι πλήρης».

Για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα: «Είχαμε βάλει στόχο τα ψηλά όμως δεν ήρθαν τα αποτελέσματα που θέλαμε. Αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να πάρουμε τους αναγκαίους βαθμούς για να διασφαλίσουμε την παραμονή για να μην υπάρξει καμία περιπέτεια στο μέλλον. Σε 20 μέρες θα δώσουμε 7 αγώνες».

Για τους κόκκινους φάκελους: «Κανένας δεν είναι ευχαριστημένος με τα όσα ακούει για φακέλους. Από τη στιγμή που τα παιχνίδα είναι στα στοιχήματα δεν μπορεί να κανένας να τα ελέγξει, πόσο μάλλον οι παράγοντες. Το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται καθαρά μέσα στα γήπεδα»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ: Τελευταία Ενημέρωση

X