ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αζάς για γήπεδο Καρμιώτισσας: «Θα σας το αποκαλύψω εντός των ημερών»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου της Καρμιώτισσας

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Καρμιώτισσας, Ανδρέας Αζάς.

Aναλυτικά:

«Δεν μας αφήνει ικανοποιημένος. Αποδείχθηκε ότι υπάρχουν αδιάφορες ομάδες βαθμολογικά, αλλά όχι αγωνιστικά. Αποδείχθηκε και χθες στην ΑΕΛ, οπού ο Γαρπόζης παράταξε την ομάδα του για τη νίκη. Το ίδιο και στα υπόλοιπα παιχνίδια».

Αν εξασφαλίστηκε η παραμονή: «Δεν θεωρώ ότι εξασφαλίστηκε αν δεν τελειώσουμε και μαθηματικά. Έχουμε τώρα ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Εθνικό».

Για το βαθμολογικό κέρδος με ΑΕΛ: «Δεν το θεωρώ κέρδος, θέλαμε τη νίκη. Περιμέναμε να είμαστε πιο επιθετικοί. Ευτυχώς έχουμε έναν έμπειρο πρόεδρο που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Σίγουρα θα φτιάξουν όλα. Να μην ξεχνούμε ότι είχαμε παιχνίδι πριν από τρεις μέρες, υπάρχει και η κούραση».

Για Κατσαντώνη: «Θα βρει τα πατήματα του. Είμαστε σίγουροι για αυτό, μας ικανοποίησε αφάνταστα η επιστροφή του, αλλά και η υπογραφή του για τρία χρόνια».

Για Χαραλάμπους και Θεοφίλου: «Μια χαρά, εργάζονται συνειδητά και οι δυο. Υπάρχει άψογη συνεργασία μεταξύ όλων. Υπάρχει ένα κλίμα οικογενειακό. Με αγκάλιασαν από την πρώτη μέρα και τους ευχαριστώ για αυτό».

Για το που θα παίζει η Καρμιώτισσα την επόμενη σεζόν αν μείνει στην πρώτη κατηγορία: «Αυτό το θέμα το χειρίζεται ο πρόεδρος. Βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές. Πιστεύω έκλεισε το θέμα, αλλά δεν θέλω να αποκαλύψω που. Είμαστε σχεδόν κλειστοί. Θα σας το αποκαλύψω εντός των ημερών».

Αγωνιστικά νέα: «Είναι πλήρης η ομάδα. Κανένα αγωνιστικό θέμα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση