ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Βιολάρης: «Εκτός ομάδας με εντολή Προέδρου ο Κατσαντώνης»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο γενικός διευθυντή της Καρμιώτισσας

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Καρμιώτισσας, Γιάννης Βιολάρης.

Τα κυριότερα σημεία:

Αρχικό σχόλιο για την καθυστέρηση: «Είχε αφιχθεί ο πρόεδρος στην Κύπρο και είχαμε μια συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές. Τους είπε τι πρέπει να προσέξουμε. Τους ανέφερε πως όποιος ποδοσφαιριστής θέλει να ψάξει να βρει ομάδα μπορεί να το κάνει. Κανένας δεν πήρε τον λόγο. Είμαστε μια οικογένεια».

Για το θέμα προπονητή και τον στόχο της ομάδας: «Ο στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία από τον Γενάρη. Αποδεσμεύσαμε πολλούς, φέραμε άλλους. Τώρα προσπαθούμε να κρατήσουμε κατηγόρια την ομάδα. Έχει αποχώρηση ο προπονητής μας, τον έχουμε ευχαριστήσει. Του ευχόμαστε τα καλυτέρα. Ο νέος μας προπονητής κύριος Μάριος Χαραλάμπους ήρθε από την δεύτερη ομάδα και έκτισε σε αυτήν. Εγώ προσωπικά και ο Κρίστης είχαμε επαφή πάντα με την δεύτερη ομάδα μαζί με τον κύριο Μάριο Χαραλάμπους φέρναμε συνέχεια παίκτες από την δεύτερη ομάδα. Σίγουρα θα τα καταφέρουμε και έχει μπει ήδη στο κλίμα της ομάδας».

Για την νίκη απέναντι στον Οθέλλο και το παιγνίδι απέναντι στον Απόλλωνα: « Ευτυχώς περάσαμε τον παιγνίδι με τον Οθέλλο, τα παιδιά έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό τους. Δεν θέλουμε να προσφέρουμε θέαμα αλλα να πάρουμε βαθμούς. Ο Απόλλωνας έχει διαφορετικούς στόχους, έχω δουλέψει στον Απόλλωνα ξέρω την οργάνωση και τους στόχους του. Είναι ένα δύσκολο παιγνίδι και ελπίζω να δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό και να πάρουμε το καλύτερο. Μια απουσία θα έχουμε με τον Απόλλωνα μόνο του Ουεσλάτι».

Για το θέμα Κατσαντώνη: «Καλύτερα να μην με ρωτήσετε. Το χειρίζεται ο πρόεδρος. Είναι θέμα προσωπικό. Είναι εκτός ομάδας από εντολή προέδρου».

Για τα δημοσιεύματα: «Δεν θέλω να δημιουργήσω οποιονδήποτε πρόβλημα και δεν θέλω να αναμιχθώ».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση