ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Έκαναν πάρτι με τους κόκκινους φακέλους»

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο πρώην πρόεδρος της Καρμιώτισσας, Νίκος Παπάς. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους λόγους της αποχώρησης του από την προεδρία της ομάδας μετά από 12 χρόνια.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

«Το να καταφέρεις να έχεις 5 ανόδους δεν είναι λίγο πράγμα. Στην Α’ Κατηγορία παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Πάντα είχαμε την καλύτερη επίθεση σε όλες τις κατηγορίες. Δεν θα φύγω πυροβολώντας και να πω γιατί πέσαμε κατηγορία. Θέλω απλά να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο Κίρζη τον πρόεδρο του Απόλλωνα. Επίσης στον Ανδρέα Καραπατάκη της ΑΕΚ, αλλά και την οικογένειά Λευκαριτη. Ευχαριστώ και όλους τους χορηγούς μας και ιδιαίτερα τον Σάββα Κουμη και Παμπο Παπα».

Για τους  λόγους της αποχώρησης του:

«Ο κύριος λόγος που φεύγω είναι μας πλήγωσαν κάποια πράγματα και κάποιοι προσπάθησαν να μας ενοχοποιήσουν άδικα. Κάποιοι έκαναν πάρτι με τους κόκκινους φακέλους και έφταιξε η Καρμιώτισσα και η ΑΕΖ. Το ποδόσφαιρο στην Κύπρο είναι μόνο για την πρώτη κατηγορία, πρέπει να δοθούν κίνητρα στις μικρές κατηγορίες. Ένα από τα παράπονα μου είναι ότι ο πρόεδρος της ΚΟΠ μας υποσχέθηκε 20.000 ευρώ για χορηγία σε εμάς και την Παρεκλησσιά όταν ήμασταν πρωταθλήτριες ομάδες στη Β2 και δεχθήκαμε να ενοποιηθεί και πάλι η Β’ Κατηγορία».

Για τα παιχνίδια στα οποία αδικήθηκε η Καρμιώτισσα:

«Θα σας δοθεί ένα usb με κάποιες φάσεις μιας και τώρα δεν μπορούν να με τιμωρήσουν. Τα παιχνίδια με ΑΕΖ, Ομόνοια και Άρη ήταν χαρακτηριστικά ότι αδικηθήκαμε. Χάσαμε άδικα βαθμούς που αν τους παίρναμε θα ήμασταν στην πρώτη εξάδα. Υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να δει η ΚΟΠ. Δεν γίνεται να μας κλείσουν το στόμα και να έχεις τον παρατηρητή να γράφει ότι θέλει και εμείς να μην μπορούμε να απαντήσουμε. Αποχωρώ προσωρινά από το ποδόσφαιρο και θα επανέλθω σε 1-2 χρόνια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση