ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εθνικός Άχνας: «Σε αντίθεση με εσάς θα σας φιλοξενήσουμε σωστά»

Καυστική ανακοίνωση εναντίον της ΑΕΖ

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Εθνικός Άχνας στην οποία αφήνει αιχμές για τη φιλοξενία της ΑΕΖ, αλλά και τις συνθήκες που επικρατούσαν στο γήπεδο στο παιχνίδι του Σαββάτου στο Ζακάκι. Για την ιστορία, η ΑΕΖ κέρδισε με 2-1 στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αναλυτικά:

"Από την αρχή της τρέχουσας ποδοσφαιρικής σεζόν, το Σωματείο μας δεν προέβηκε σε κανένα σχόλιο και καμία τοποθέτηση για οτιδήποτε συνέβαινε εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου στους αγώνες τους οποίους έχουν ήδη διεξαχθεί.

Ο λόγος απλός - προτεραιότητά μας ήταν και είναι μόνο η δική μας ομάδα. Σαν καινούργιοι στην κατηγορία, καλώς ή κακώς, έπρεπε να μάθουμε και να ανεχτόυμε κάποιες καταστάσεις.

Μάθαμε, αλλά πλεον σε καμία περίπτωση δεν θα ανεχτούμε και δεν θα σιωπούμε.

Χωρίς πολλά πολλά, να πούμε στους ανθρώπους της ΑΕΖ κάτι που ίσως ξέχασαν πάνω στον ενθουσιασμό τους. Υπάρχει και επαναληπτικός αγώνας, σε γήπεδο με χόρτο, χωρις υψομετρική διαφορα, με άσπρες γραμμές και μπάλες ποδοσφαίρου, με γκολπόστ με δίχτυα και φορείο. Πάντα με βάση το αποτέλεσμα. Θα δούμε... Θα δείξει.. Δεν υποσχόμαστε κάτι.

Σε αντίθεση με εσάς, εμείς θα σας φιλοξενήσουμε σωστά, ανεξαρτήτως της δική σας αντιμετώπισης. Αυτό ναι, είναι υπόσχεση.

Υ.Γ. Φιλική ενημέρωση στους γονείς των ball boys - μην αναρωτιέστε γιατί τα παιδιά σας κάνουν ζαβολιές στο σπίτι - τους τις μαθαίνουν στο γήπεδο.

Και ας μας διαψεύσουν".

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X