ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Θα γίνει προσπάθεια να μείνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές» (τι είπε για Σατσιά)

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού, Μάριος Μιτσίδης.

Αναλυτικά:

«Νομίζω ότι στο χθεσινό παιχνίδι θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Μπήκαμε πολύ δυνατά, είχαμε ευκαιρίες. Μετά ήρθε μια καθίζηση της ομάδας. Κατάφερε ο αντίπαλος να προηγηθεί, είχαμε ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε, δεν τα καταφέραμε, συνεχίζουμε».

«Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να κερδίσουμε για να εξασφαλίσουμε όσο πιο γρήγορα και μαθήματα την παραμονή μας. Πάμε στο επόμενο παιχνίδι τώρα».

Αγωνιστικά νέα με Καρμιώτισσα: «Θα απουσιάζει ο Ριστέφσκι. Ο Μάρτιν έχει μια ίωση, οι υπόλοιποι υπολογίζονται κανονικά».

Για Καμπρέρα: «Είναι μια δύσκολη περίπτωση. Τον πρώτο λόγο έχει ο Εθνικός, για όλους τους ποδοσφαιριστές του. Θα γίνει μεγάλη προσπάθεια για να μείνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Τις επόμενες βδομάδες θα έχουμε εξελίξεις σε όλους τους τομείς. Ελπίζω να μείνουν όσοι θέλουμε. Είναι απόφαση του τεχνικού διευθυντή. Περιμένουμε και εμείς να δούμε τις εξελίξεις».

Για Σατσιά: «Ότι είπα για τους ποδοσφαιριστές ισχύει και για τους προπονητές. Δειλά δειλά έχουν αρχίσει οι συζητήσεις και σιγά σιγά θα έχουμε αποτελέσματα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση