ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Εθνικός: Στον «αέρα» του Σατσιά (τα δεδομένα για τη νέα σεζόν)

Τι ισχύει στο θέμα προπονητή και οι σκέψεις για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Απ' την στιγμή που η φετινή χρονιά στον Εθνικό κύλησε ομαλά και η ομάδα παρέμεινε στην Α' Κατηγορία εδώ και αρκετό καιρό, η συζήτηση πηγαίνει στον προγραμματισμό της επόμενης χρονιάς, ο οποίος θα γίνει κάτω από τις οδηγίες του Απόστολου Μακρίδη σε συνεργασία με τον πρόεδρο Κίκη Φιλίππου. 

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Απόστολος Μακρίδης φέτος έδειξε πολύ καλό έργο, καθώς έφτιαξε ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο με παίκτες που ξεχωρίζουν και μάλιστα ήδη κάποιοι εξ αυτών βρίσκονται στο στόχαστρο μεγάλων ομάδων, όπως οι Καμπρέρα και Μάριος Ηλία. Φυσικά αξιόλογες μεταγραφές ήταν και οι Ντράζιτς, Λομοτέι, Λίπσκι και Ντε Ιριόντο. Ταυτόχρονα η απόφαση του Απόστολου να υπάρχει και μπόλικο κυπριακό στοιχείο στην ομάδα έχει δώσει πληθώρα επιλογών στους προπονητές της φετινής σεζόν και είδαμε κάποιοι εξ αυτών να τραβούν τα βλέμματα, όπως οι Μάριος Ηλία, Αγγελόπουλος, Περατικός, Αρτυματάς, Παναγή, Στυλιανού και Ιωάννου, αλλά και κάποιοι άλλοι που αξίζουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής όπως οι Θωμάς Νικολάου και Κωνσταντίνος Ηλία. 

Από εκεί και πέρα πλέον στον Εθνικό ξεκίνησαν να βλέπουν τη νέα σεζόν και το πως θα σχηματιστεί η ομάδα. Ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες σκέψεις για τους παίκτες που η ομάδα θέλει να κρατήσει και θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. 

Όσον αφορά το θέμα του προπονητή, παρά το γεγονός ότι η ομάδα σώθηκε νωρίς, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μαρίνος Σατσιάς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην είναι στον πάγκο της επόμενης χρονιάς, καθώς κάποιοι χειρισμοί του Κύπριου προπονητή με τη διαχείριση του ρόστερ δεν ικανοποίησαν. Ταυτόχρονα υπάρχει προβληματισμός μετά την ήττα από τη Δόξα, καθώς υπήρξαν στοιχεία που δεν άρεσαν ιδιαίτερα στη διοίκηση. Φυσικά εναπόκειται το θέμα του προπονητή να ξεκαθαρίσει σύντομα και θα διαφανεί αν τελικά ο Μαρίνος Σατσιάς θα είναι στον πάγκο του Εθνικού τη νέα χρονιά. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση