ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μιτσίδης: «Στην περίπτωση του Καμπρέρα έχουμε τον πρώτο λόγο»

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του Εθνικού

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού, Μάριος Μιτσίδης.

Τα κυριότερα σημεία:

Γιατι αποφασίστηκε να φύγει ο προπονητής της ομάδας: «Ήταν μια απόφαση αι των δύο πλευρών και ο ίδιος προπονητής και η πλευρά μας πρόσφεραν αντίστοιχα ο ένας στον άλλον. Όπως δήλωσε ο Μαρίνος έχει κάποιες προτάσεις από το εξωτερικό. Εμείς θέλουμε να ξεκινήσουμε τον προγραμματισμό πιο γρήγορα. Πάρθηκε η απόφαση να αποχώρηση ο προπονητής. Είναι εξαιρετικός χαρακτήρας, δουλευταράς και το μέλλον του ανήκει. Πήρε και έδωσε από τον Εθνικό και είμαστε ευχαριστημένοι με την παρουσία της ομάδας. Συμβαίνουν αυτά. Η πόρτα δεν έχει κλείσει για τον Μαρίνο και είναι πάντα ανοιχτή. Ο καθένας βλέπει το δικό του καλό, ο προπονητής τότε είδε και η ομάδα πρέπει να το δει τώρα».

Η επόμενη μέρα στον Εθνικό: «Για τα επόμενα παιχνίδια θα είναι ο Πογιατζής με τον Τζιούρεφ και όσο αφορά τον προγραμματισμό υπάρχει ο Τεχνικός Διευθυντής ο Απόστολος Μακρίδης, συζητάμε με τους ποδοσφαιριστές για να ανανεωθούν. 

Για τον Καμπρέρα: «Στην περίπτωση του Καμπρέρα έχουμε τον πρώτο λόγο. Υπάρχει ρήτρα για την αγορά του. Στόχος είναι να τον αγοράσουμε. Έχει δείξει πάρα πολλά. Του παρέχουμε τα πάντα. Όλοι είναι πληρωμένοι στην ώρα τους. Πολλοί θα ήθελαν να αγωνίζονται στον Εθνικό. Είναι δύσκολη περίπτωση και θα γίνουν όλες οι πιθανότητες να παραμείνει στην ομάδα». 

Για τα γκολ του Μάριου Ηλία και Καμπρέρα:  «Δύο ποδοσφαιριστές μας έχουν πετύχει 16 τέρματα. Έχουμε την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Τα μισά τέρματα της ομάδας τα έχουν σκοράρει αυτοί. Δείχνουν και την ποιότητα τους. Από τα 60, τα 32 τα έχουν πετύχει μαζί».

Για τον νέο προπονητή: «Δεν έχει αποφασιστεί κάτι. Το χειρίζονται και επόμενες εβδομάδες θα προχωρήσουμε».

Για τον Ντράζιτς: «Είναι ποδοσφαιριστής του Εθνικού και έχουμε το δικαίωμα και το πρώτο λόγο για την ανανέωση».

Για το παιχνίδι με τον Οθέλλο: «Ελπίζουμε να έρθει κόσμος και να απολαύσει ο κόσμος ποδόσφαιρο. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση