ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ηλία-Καμπρέρα: Το καλύτερο δίδυμο του πρωταθλήματος

Οι δύο επιθετικοί θα απασχολήσουν αρκετά το ερχόμενο καλοκαίρι

Δεν είναι η πρώτη φορά που θα αναφερθούμε σε αυτό το δίδυμο επιθετικών. Μάριος Ηλία και Ένζο Καμπρέρα έχουν καταφέρει να τραβήξουν τα βλέμματα, όλων των ομάδων του big-6 και αναμένεται ότι τα ονόματα τους θα παίξουν... στο μεταγραφικό παζάρι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η ομάδα του Εθνικού Άχνας έχει σκοράρει φέτος 60 τέρματα, εκ των οποίων τα 32, δηλαδή κάτι παραπάνω από τα μισά, τα έχει σκοράρει το δίδυμο «φωτιά». Αποτελούν το πιο παραγωγικό δίδυμο στο πρωτάθλημα και σίγουρα του δεύτερου γκρουπ, έχοντας σκοράρει από 16 τέρματα και έχοντας μοιράσει αρκετές ασίστ.

Ως εκ τούτου όπως ανάφερε και χθες στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, τον πρώτο λόγο για την αγορά του Αργεντίνου επιθετικού, έχουν στην ομάδα της Άχνας.

Συγκεκριμένα για τον Καμπρέρα: «Στην περίπτωση του Καμπρέρα έχουμε τον πρώτο λόγο. Υπάρχει ρήτρα για την αγορά του. Στόχος είναι να τον αγοράσουμε. Έχει δείξει πάρα πολλά. Του παρέχουμε τα πάντα. Όλοι είναι πληρωμένοι στην ώρα τους. Πολλοί θα ήθελαν να αγωνίζονται στον Εθνικό. Είναι δύσκολη περίπτωση και θα γίνουν όλες οι πιθανότητες να παραμείνει στην ομάδα». 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση