ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Εθνικός: Τέλος ο Σατσιάς

Αποχωρεί από τώρα ο Κύπριος τεχνικός

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Εξέλιξη προκύπτει στον Εθνικό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Μαρίνος Σατσιάς αποτελεί παρελθόν από τώρα από τον πάγκο της ομάδας, μάλιστα σήμερα στην πρωινή προπόνηση αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές του. 

Η διοίκηση του Εθνικού εδώ και λίγο καιρό είχε πάρει την απόφαση της να μην συνεχίσει ο Κύπριος προπονητής στον πάγκο της ομάδας την επόμενη χρονιά όπως σας ενημέρωσε το 24sports (δες ΕΔΩ), ενώ μετέπειτα ο Σατσιάς σε δηλώσεις του ανέφερε ότι συμφώνησαν με τον πρόεδρο να μην είναι στον Εθνικό τη νέα σεζόν. 

Σήμερα προέκυψε νεότερη εξέλιξη όπως αναφέραμε, καθώς αποχωρεί από τώρα ο Σατσιάς από την ομάδα και πλέον ο Εθνικός θα πορευτεί με υπηρεσιακό προπονητή. 

Ο Σατσιάς ήρθε στον Εθνικό σε μία δύσκολη περίοδο με το ενδεχόμενο τότε της διαβάθμισης να ήταν ορατό, όμως κατάφερε να χτίσει ένα νικηφόρο σερί μετά το κακό ξεκίνημα που είχε, με δύσκολους η αλήθεια αντιπάλους, και να κρατήσει από νωρίς την ομάδα στην κατηγορία. Σίγουρα φεύγει με τον Εθνικό έχοντας προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα, κάνοντας ότι περνούσε από το χέρι του κάθε παιχνίδι να παρουσιάζει καλύτερους τους παίκτες του, διεκδικώντας πάντα τη νίκη, για αυτό και φεύγει με θετικό πρόσημο.

Φυσικά ο Σατσιάς βρήκε και ένα αρκετά καλό σύνολο, καθώς ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Απόστολος Μακρίδης είχε κάνει ένα αρκετά καλό προγραμματισμό, έχοντας σε κάθε θέση πάνω από δύο ποιοτικούς παίκτες που μπορούσαν να προσφέρουν.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση