ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ποντικός: «Δεν θα πέσει η χειρότερη ομάδα»

Απογοητευμένος ο προπονητής της Καρμιώτιισσας

24sports team

info@24sports.com.cy

Σημαντικές δηλώσεις έκανε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Καρμιώτισσας, Γιαννάκης Ποντικός, ο οποίος τόνισε ότι θα πρέπει να δουν την επόμενη μέρα και να αρχίσουν να προγραμματίζονται για τη νέα περίοδο όπου θα τους βρει στην β’ κατηγορία:

«Είναι πολύ περίεργα τα συναισθήματα μου μετά τον σημερινό αγώνα, διότι έχουμε περάσει πολύ δύσκολα τις τελευταίες 15 μέρες με τον κορωνοϊό, εντούτοις παρουσιάσαμε ένα καλό πρόσωπο μέσα στο γήπεδο. Η Καρμιώτισσα ήταν καλύτερη από τον Εθνικό.

Η μοίρα μας έπαιξε ύπουλο παιχνίδι. Από μια ανύποπτη φάση έγινε ένα λάθος και το πληρώσαμε με τον Εθνικό να ισοφαρίζει σε 2-2. Στη συνέχεια άνοιξε το παιχνίδι και ο Εθνικός κατάφερε να βάλει το τρίτο γκολ. Συγχαρητήρια στον Εθνικό.

Εμείς από την πλευρά μας, θα πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα και να δούμε τον προγραμματισμό, που θα μας βρει στην β΄ κατηγορία, βάζοντας κάποιους νεαρούς να παίξουν. Ήδη, είδαμε κάποιους σήμερα.

Νιώθω πικραμένος διότι θεωρώ ότι η Καρμιώτισσα αδίκησε τον εαυτό της. Είμαι περήφανος για τους παίκτες. Καταθέτουν την ψυχή τους. Θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση