ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Θα ζήσουμε με το στοίχημα»

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Πρόεδρος του Εθνικού Άχνας Κίκης Φιλίππου μιλώντας σήμερα στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» είπε αρκετά ενδιαφέροντα:

Στοίχημα: «Υπάρχει μεγάλος προβληματισμός για τα τελευταία γεγονότα γιατί κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει την επόμενη μέρα ή το επόμενο ματς. Υπάρχουν αυτοί που ασχολούνται συστηματικά με το στοίχημα και κάποιοι θα πληρώσουν. Είμαστε στο ποδόσφαιρο από τον καιρό της «σίκλας με το σφογγάρι». Τα τελευταία χρόνια μπήκε το στοίχημα. Θα ζήσουμε με αυτό. Πρέπει να μπουν ασφαλιστικές δικλείδες. Αυτοί που το κάνουν, ζουν από αυτό. Βλέπουμε κάποιους που έχουν γίνει πάμπλουτοι. Δεν ξέρω ποια είναι η λύση».

Τηλεοπτικά: «Είχαμε συναντήσεις για τα τηλεοπτικά και πιστεύαμε ότι θα συνεχίζαμε μαζί. Ήταν έκπληξη για μας. Έπρεπε να προχωρήσουμε όλοι μαζί. Τα πράγματα δεν είναι όπως νομίζουν πολλοί. Εμείς ίσως έχουμε περισσότερη παραγωγή. Είναι στα δικά μας γήπεδα που παίζουν οι μεγάλοι. Εκεί έχουν τα εισιτήρια οι φίλαθλοι και πάνε στις καφετέριες, αντί στο γήπεδο. Όταν ενεργούσαμε ως ομάδα είχαμε πλεονέκτημα».


Χορηγίες: «Τις παίρνουμε από τον ΟΠΑΠ και τον ευχαριστούμε. Την άλλη μέρα μας τρέχουν όλοι όσοι τους χρωστάμε. Είναι του ύψους των 10000 η χορηγία. Είναι μια ανάσα.


Εμπάργκο, Ζελάγια: «Περιμένουμε για το εμπάργκο. Πληρώσαμε. Ο δικηγόρος του παίκτη μας πήρε δικαστήριο για καθυστερήσεις. Δεν το προσέξαμε. Μιλάμε για τόκους 3-4 ημερών. Θέλουμε το Ζελάγια. Ακούγονται διάφορα. Δεν είναι έτσι όμως ακριβώς τα πράγματα. Θέλουμε να τον κρατήσουμε, αλλά δεν κρατάμε κανένα με το ζόρι».

 

 

ΕΘΝΙΚΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση