ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Ψάχνοντας και μεταγραφές εκ των έσω

Λύσεις από ντόπιες μονάδες θα αναζητήσει ο Τιμούρ Κετσπάγια

Κυριάκος Τοφή

Ο Μπέκα Μικελτάντζε και ο Ζοάο Βίκτορ θεωρήθηκαν ως δύο σταθερές για τη νέα σεζόν ωστόσο για διαφορετικούς λόγους, προέκυψε ανατροπή και έτσι ούτε ο Γεωργιανός ακραίος επιθετικός, ούτε ο Βραζιλιάνος ανασταλτικός μέσος θα φορέσουν ξανά την κυανόλευκη φανέλα. Ουσιαστικά μόλις πέντε ποδοσφαιριστές καταλόγου βήτα θα συνεχίσουν από πέρσι, γεγονός το οποίο αυξάνει την ανάγκη για ενδυνάμωση, η οποία λόγω και οικονομικής στενότητας, δύναται να προκύψει και μέσα από τα σπλάχνα της ομάδας.

Το ξεπέταγμα του Μιχάλη Ιωάννου από την 17η αγωνιστική και έπειτα, αυξάνει κατακόρυφα την πιθανότητα ώστε ο Κύπριος διεθνής να αποτελέσει κομμάτι των πρώτων επιλογών του Τιμούρ Κετσπάγια. Αγωνιζόμενος ως κεντρικός μέσος αλλά και ως κεντρικός αμυντικός στην προτελευταία στροφή του περσινού μαραθωνίου με την Αλκή Ορόκλινη, απέδειξε ότι έχει το ταλέντο και πλέον χρειάζεται δουλειά ώστε να ανεβεί ακόμη ψηλότερα.

Διαβάστε επίσης: Η ατάκα και η αναθεώρηση του μεταγραφικού σχεδιασμού

Από εκεί και πέρα, ο 51χρονος τεχνικός αναμένεται να αξιοποιήσει ακόμη περισσότερο τον Νικόλα Εγγλέζου ο οποίος μπορεί να συνεισφέρει σε όλη την αριστερή πτέρυγα, ενώ στην τριάδα των τερματοφυλάκων θα συμπεριληφθεί ο 20χρονος Δημήτρης Δημητρίου ο οποίος ολοκλήρωσε τη σεζόν ως βασικός. Από εκεί και πέρα, από δανεισμό επιστρέφει ο Κώστας Πηλέας, ο Κωνσταντίνος Σωτηρίου, ο Παύλος Κορρέα και ο Χρίστος Χατζηπασχάλης, οι οποίοι θα αξιολογηγοθούν από τον Τιμούρ Κετσπάγια την εβδομάδα μεταξύ 24 και 30 Ιουνίου 2019.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X