ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Προς διαφορετική λύση για την πρώτη προπόνηση

Το ΓΣΖ δεν αποτελεί επιλογή

Κυριάκος Τοφή

Τα βελτιωτικά έργα τα οποία διεξάγονται στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» καθιστούν αδύνατη την πραγματοποίηση της πρώτης συγκέντρωσης εκεί, γεγονός το οποίο οδηγεί σε εξέταση εναλλακτικών λύσεων. Μια τέτοια η οποία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ακόμα και ως… προφανής, ήταν το νέο στάδιο ΓΣΖ ωστόσο η αρχή του γηπέδου άναψε κόκκινο φως οδηγώντας σε ανατροπή των δεδομένων.

Συγκεκριμένα στο εν λόγω γήπεδο διεξάγονται και εκεί βελτιωτικά έργα με αποτέλεσμα να μην είναι διαθέσιμο για τον Τιμούρ Κετσπάγια και τους ποδοσφαιριστές του και έτσι η έρευνα επεκτείνεται και εκτός των οριών της επαρχίας Λάρνακος. Η δυναμική της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου ως προς τους φίλους της ομάδας της Αμμοχώστου οι οποίοι κατοικούν εκεί, καθιστούν ελκυστικές περιπτώσεις στην εν λόγω περιοχή.

Η πρώτη προπόνηση της νέας περιόδου τοποθετήθηκε στις 2 Ιουλίου ενώ μιαν εβδομάδα νωρίτερα, ο Τιμούρ Κετσπάγια θα δουλέψει κυρίως με τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι επιστρέφουν από δανεισμό, ώστε να αξιολογήσει ποιοι έχουν θέση στο πλάνο της νέας σεζόν. Η δραστηριότητα στο μεταγραφικό παζάρι είναι τέτοια η οποία προσφέρει την ευκαιρία στον Γεωργιανό τεχνικό να συμπληρώσει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ, αισιοδοξώντας ότι η πληρότητά του θα φτάσει το 90% πριν την αναχώρηση για εξωτερικό και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X