ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Πλησιάζει στο «Παπ» ο Τζίμης

Εξελίξεις με το που θα μείνει ελεύθερος

Ακόμα πιο κοντά στην Ανόρθωση δείχνει να βρίσκεται ο Δημήτρης Χριστοφή.  Όπως σας είχε ενημερώσει το 24sports από το Σαββατόβραδο (δες εδώ), η ομάδα της Αμμοχώστου καλοέβλεπε εξ αρχής την περίπτωση του διεθνούς επιθετικού και περιμένει την οριστική λύση της συνεργασίας του με την Ομόνοια για να τον κάνει δικό της.

Όπως είναι φυσικό, για να προχωρήσουν οι όποιες εξελίξεις θα πρέπει πρώτα να μείνει ελεύθερος ο παίκτης. Η Ομόνοια εξέφρασε ήδη επισήμως τη θέση της ότι δεν θα σταθεί εμπόδιο στη μετακίνηση του Χριστοφή σε άλλη ομάδα, σεβόμενη την πολυετή προσφορά του (δες εδώ).

Βέβαια, όπως ενημέρωσε το πρωί ο Σταύρος Παπασταύρου, η πλευρά Χριστοφή, ατζέντης του οποίου είναι ο Δημήτρης Μασιάς, κινήθηκε νομικά για να εξασφαλίσει έγγραφο που να τον κατοχυρώνει νομικά (δες εδώ) στις επαφές που θα έχει με άλλες ομάδες.

Με το που θα τελειώσει με τα τυπικά και θα μείνει ελεύθερος θα ανοίξει ο δρόμος για τη μετακόμισή του στην Ανόρθωση, που θα βάλει στη μηχανή της έναν έμπειρο παίκτη χωρίς να χρειαστεί να αποχωρήσει κανείς από το υφιστάμενο ρόστερ.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X