ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημητρίου: «Ενημερώθηκε να βρει ομάδα ο Χριστοφή»

Επίσημη επιβεβαίωση για τον Τζίμη

Τις φήμες που ήθελαν τον Δημήτρη Χριστοφή να μη συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Χένινγκ Μπεργκ επιβεβαίωσε μετά το παιχνίδι με την Ανόρθωση ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, που τόνισε ότι εφόσον το επιθυμεί και ο ίδιος, οι «πράσινοι» δεν θα τον εμποδίσουν να πάει σε άλλη ομάδα.

Αναλυτικά η σχετική του τοποθέτηση:

«Ο Δημήτρης είναι μεγάλο κεφάλαιο. Ενημερώθηκε τις προηγούμενες ημέρες από τον προπονητή ότι λόγω του ψηλού ανταγωνισμού στην ομάδα δεν αναμένεται να πάρει τα αγωνιστικά λεπτά που ο ίδιος περιμένει και εάν ο ίδιος το επιθυμεί, ίσως να ήταν καλύτερα να δοκιμάσει να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα. Θα το συζητήσουμε τον Δημήτρη τις επόμενες ημέρες. Εάν το επιθυμεί ο ίδιος, η Ομόνοια δεν θα σταθεί εμπόδιο για να πάει σε άλλη ομάδα».

Για τα μεταγραφικά: «Θα πούμε στον κόσμο να περιμένει ακόμα λίγο. Αυτή την περίοδο οι ομάδες αντικαθιστούν παίκτες, αυτός που θα έρθει πρέπει να είναι καλύτερος από αυτόν που θα φύγει. Μόλις εντοπιστεί παίκτης που να είναι καλύτερος από αυτούς που έχουμε θα κινηθούμε να τον αποκτήσουμε. Δεν θέλουμε να ξεφύγουμε οικονομικά».

Για τον Φαμπιάνο: «Είναι στην Πορτογαλία, ακολουθεί εκεί αποθεραπεία σε συνεννόηση με το δικό μας ιατρικό τιμ. Θεωρούμε ότι θα είναι εκτός για περίπου ένα μήνα, ίσως και λίγο περισσότερο».

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X