ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καθόλου αδιάφοροι για Τζίμη

Ένα φλερτ ετών που έχει πια προοπτική για γάμο

Η είδηση για την διαφαινόμενη αποχώρηση του Δημήτρη Χριστοφή προφανώς και προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις, καθώς πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες ποδοσφαιριστές περσόνες των τελευταίων ετών στην Κύπρο. Για τις σχετικές εξελίξεις, σας είχε προϊδεάσει η ιστοσελίδα μας εδώ και μερικές εβδομάδες.

Ομόνοια: Στο περιθώριο… ο Τζίμης

Όπως μαθαίνουμε, η είδηση αυτή έχει κινητοποιήσει πολλούς και διάφορους αφού η προοπτική ενός Κύπριου παίκτη πρώτης γραμμής δεν μπορεί να αφήνει κανέναν αδιάφορο. Μια από τις ομάδες που…έχουν ανοιχτές κεραίες είναι η Ανόρθωση που έψαχνε ούτως ή άλλως τρόπους να ενισχυθεί χωρίς να χρειαστεί να αποχωρήσει κάποιος παίκτης.

Το φλερτ της «Μεγάλης Κυρίας» με τον ποδοσφαιριστή δεν είναι τωρινό, πάει πίσω στις μέρες του στην Ένωση ή/και στον Ονήσιλλο ακόμα όμως ποτέ δεν προέκυψε ο «γάμος». Επί ημερών Χρήστου Πουλλαΐδη, πριν επιστρέψει στην Ομόνοια από τη Σιόν, είχε γίνει σημαντική προσπάθεια αλλά ο ίδιος ο παίκτης ήθελε να γυρίσει στο «Η. Πούλλος». Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά βέβαια και υπάρχουν μπροστά μας έξι μέρες μεταγραφικής περιόδου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X