ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τον πουλάει στη Σεβίλλη

Στο στόχαστρο της Σεβίλλης βρίσκεται, σύμφωνα με Ισπανικά δημοσιεύματα, ο Τζιόρτζι Αμπουρτζάνια. Ο Γεωργιανός διεθνής, που τον περασμένο Γενάρη πωλήθηκε από την Ανόρθωση στην Gimnàstic de Tarragona, φαίνεται να έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του και έτσι μία εκ των μεγάλων ομάδων της χώρας, αλλά και της Ευρώπης (τρία σερί Europa έχει σηκώσει) ενδιαφέρεται για την περίπτωση του.

Αρκετά δημοσιεύματα από την Ισπανία αναφέρονται στη μεταγραφή, κάνοντας λόγο πως έχει ήδη συμφωνηθεί και το ποσό που θα χρειαστεί να καταβάλει η Σεβίλλη στη Nastic, η οποία θυμίζουμε αγόρασε έναντι 60 χιλιάδων ευρώ (σύμφωνα με πληροφορίες) τον 21χρονο μέσο.

Η ιστοσελίδα «Diari De Tarragona» κάνει λόγο μάλιστα πως η μεταγραφή είναι… τελειωμένη και σύμφωνα με πληροφορίες της, το κόστος θα ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο ευρώ (!). Παραφουσκωμένο ή όχι, το ενδιαφέρον στοιχείο που παρατίθεται στο εν λόγω ρεπορτάζ είναι πως η Ανόρθωση διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη, όρο που θα βάλει και η Ταραγόνα όταν πουλήσει τον παίκτη στη Σεβίλλη.

Ο Αμπουρτζάνια προορίζεται για τη Β’ ομάδα (ρεζέρβες) των Ανδαλουσιανών. Αγωνίστηκε σε 16 παιχνίδια από τον Γενάρη και μετά με την φανέλα της Ταραγόνα, σκοράροντας και δύο γκολ, στη Segunda Division (Β' Ισπανίας).

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση