ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τζιάμπος: «Οι οπαδοί μας προκλήθηκαν από τον Ουζόχο» (ηχητικό)

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Αλκής και η αναφορά του στην χθεσινή αποβολή Ουζόχο

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και τους Ονησίφορο Σταύρου μίλησε ο Χρίστος Τζιάμπος. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αλκής αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα μετά και την χθεσινή ήττα από την Ανόρθωση.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το χθεσινό παιχνίδι: «Δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση και θέληση. Πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να πάμε σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά. Είμασταν κάκιστοι χθες. Δυστυχώς απογοητεύσαμε τους φίλους της ομάδα. Τα περιθώρια στενεύουν και πρέπει να κάνουμε αυτοκριτική. Όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης. Είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών να επιστρέψουν την ομάδα εκεί που πρέπει».

Για τον επερχόμενο αγώνα πρωταθλήματος: «Θα παίξουμε την μισή, αν όχι όλη, την χρονιά».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Θα λείψει λόγω καρτών ο Φλώρες. Εκτός θα είναι και ο Σταύρου που κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει».

Για την αποβολή του Ουζόχο: «Είμαστε εναντίον του ρατσισμού. Είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό, αν έγινε. Αυτό που πληροφορήθηκα είναι ότι προκλήθηκαν οι οπαδοί μας από τον ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης. Κάθε πλευρά θα πει τα δικά της. Δεν γνωρίζω τι γράφτηκε στο φύλλο αγώνος. Δεν δώσαμε αφορμή ποτέ με ρατσιστικά περιστατικά».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΚΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X