ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Νεοφυτίδης για παίκτες Αλκής: «Τους εκβιάζουν να θυσιάσουν τον μισθό τους»

Η ανάρτηση του Εκτελεστικού Προέδρου του ΠΑΣΠ

Ανάρτηση από τον Εκτελεστικό Πρόεδρο του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών, Σπύρο Νεοφυτίδη σχετικά με τους ποδοσφαιριστές της Αλκής, η οποία αποφάσισε αναστολή των εγρασιών της με τους παίκτες να μένουν χωρίς ομάδα. 

Αναλυτικά: 

«Κανενα ενδιαφέρον για τους ποδοσφαιριστές είτε επαγγελματίες είτε ερασιτέχνες ενηλίκους η ανήλικους.
Παρόλες τις εκκλήσεις του ΠΑΣΠ και αρκετών ομάδων καμια ενέργεια δεν έχει γίνει από μέρους της ΚΟΠ για να βοηθηθούν οι ποδοσφαιριστές της Αλκης να βρούνε τουλάχιστον ομάδα για να συνεχίσουν την χρονιά τους.
Άπεναντιας οι δύο τρεις που βρήκαν στέγη κλήθηκαν από την ΚΟΠ να αποστείλουν λύση της συνεργασίας τους από την Αλκη που έχει κλείσει για να τους εγγράψουν στο νέο τους σωματείο!!!!!!!!!
Απιστευτη συμπεριφορά που φτάνει σχεδόν τα όρια εκβιασμού γιατί θα πρέπει να θυσιάσουν τους μισθούς τους που έχουν να λαμβάνουν για να μπορέσουν να βρούνε άλλο σωματείο.
για τους Κ-19 και Κ-17 ούτε λόγος από την ΚΟΠ απλά μια ενημέρωση προς τις ομαδες ότι δεν θα διεξάγονται οι αγώνες των ομάδων.Οι ποδοσφαιριστές της Αλκης μπορούν να παρατήσουν το ποδόσφαιρο πολύ απλά γιατί κάποιοι δεν έκαναν σωστά την δουλειά τους.» 

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ: 2022-2023 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023 ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΤΟΚ 2022/23 Î' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ & ΕΠΙΛΕΚΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Κύριοι Κυρίες, Θέμα: Αποχώρηση ομάδας Αλκή Ορόκλινης από τις διοργανώσειςκ Παγκύπριο Πρωτάθλημα B' Κατηνορίας 2022/23 Παγκύπριο Πρωτάθλημα Νέων K-19 B' Κατηνορίας 2022/23 Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων K-17 2022/23 Σας ενημερώνουμε ότι με επιστολή του ημερομηνίας το Σωματείο Αλκή Ορόκλινης μας ενημέρωσε για την αποχώρηση του από τις διοργανώσεις της Kon (Ανδρών, Νέων και Παίδων). Ως εκ τούτου, με βάση το αγωνιστικό πρόγραμμα, οι ομάδες που έχουν προγραμματισμένους αγώνες με τις ομάδες του Σωματείου Αλκή Ορόκλινης να μην παρουσιάζονται στο γήπεδο. Ευχαριστούμε για την συνεργασία.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

ΑΛΚΗ: Τελευταία Ενημέρωση