ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θεοδοσίου: «Έχουμε πρόταση να αναλάβουν την Αλκή»

Γίνονται προσπάθειες για να ξεκινήσει η ομάδα από το αγροτικό με το ίδιο όνομα και σήμα

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Τρέχουν οι εξελίξεις στο ρεπορτάζ της Αλκής, καθώς το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας κάνει σκέψεις για να δημιουργήσει ξανά το τμήμα ποδοσφαίρου, ξεκινώντας από το αγροτικό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συλλέξαμε έγινε συνεδρία του τελευταίου διοικητικού συμβουλίου της Αλκής και αυτό που αποφασίστηκε από τα μέλη είναι η επαναλειτουργία του τμήματος ποδοσφαίρου ως Αλκή Ορόκλινης ξεκινώντας από το μηδέν, δηλαδή το αγροτικό.

Στο τραπέζι συζητήθηκε και η περίπτωση ενοποίησης του σωματείου με τον ΠΟ Ορμήδειας, όμως αυτό δεν προκρίθηκε από τα μέλη.

Για να ξεκαθαρίσουμε και για το προηγούμενο μας ρεπορτάζ (δες ΕΔΩ) το διοικητικό συμβούλιο του Ποδοσφαιρικού Όμιλου Ορμήδειας έκανε σκέψεις για μεταονομασία της ομάδας σε ΠΟ Αλκή-Ορμήδειας και τίποτα περισσότερο.

Όσον αφορά την Αλκή Ορόκλινης σύντομα αναμένεται να προκύψει νέα συνεδρία για να ψηφίσουν τα μέλη της με το τι μέλλει γενέσθαι για την επαναλειτουργία της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Μάλιστα το 24sports επικοινώνησε με τον Γραμματέα της Αλκής, Ανδρέας Θεοδοσίου, ο οποίος μας δήλωσε ότι υπάρχει πρόταση από κάποια άτομα για να αναλάβουν την ομάδα από το αγροτικό.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

«Ο λόγος που δεν συζητήσαμε για τη δημιουργία Αλκής Ορμήδειας είναι γιατί έχουμε πρόταση να αναλάβουν κάποιοι την ομάδα από το αγροτικό με το υφιστάμενο όνομα, σήμα και σωματείο. Αν ναυαγήσει αυτή η προσπάθεια είμαστε ανοιχτοί να συζητήσουμε άλλες προτάσεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΚΗ: Τελευταία Ενημέρωση