ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σκέψεις για ΠΟ Αλκή-Ορμήδειας

Οι πληροφορίες του 24sports αναφέρουν

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Μετά και την οριστική διάλυση της Αλκής Ορόκλινης, άτομα τα οποία ήταν κοντά στην ομάδα και τρέφουν αγάπη για την ιδέα της «Αθάνατης» σε συνεργασία με το διοικητικό συμβούλιο του Ποδοσφαιρικού Όμιλου Ορμήδειας κάνουν σκέψεις για τη δημιουργία Αλκής Ορμήδειας.

Το εν λόγω θέμα μάλιστα συζητήθηκε χθες στη Γενική Συνέλευση που είχε ο ΠΟ Ορμήδειας με τα περισσότερα άτομα του διοικητικού συμβουλίου να το βλέπουν θετικά, όμως για να προκύψει κάτι τέτοιο θα πρέπει να ψηφιστεί σε νέα συνέλευση.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι το δεδομένο, απλά μεταφέρουμε κάποιες σκέψεις που έγιναν για τη δημιουργία Ποδοσφαιρικού Όμιλου Αλκής Ορμήδειας και το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να προκύψουν οριστικές εξελίξεις.

Για να ξεκαθαρίσουμε δεν αναφερόμαστε σε ενοποίηση των δύο ομάδων γιατί πολύ απλά η Αλκή έχει διαλυθεί, αλλά αυτό που μπορεί να γίνει είναι ο ΠΟ Ορμήδειας να μετονομαστεί σε Ποδοσφαιρικού Όμιλου Αλκή Ορμήδειας και θα συνεχίσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις από τη Γ’ Κατηγορία.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες αν γίνει πράξη αυτή η περίπτωση το νέο ΔΣ πιθανότατα δεν θα αποτελείται από κανένα άτομο που ήταν μέλος στο πρόσφατο διοικητικό συμβούλιο της Αλκής Ορόκλινης, αλλά θα είναι άτομα από το ΔΣ του ΠΟ Ορμήδειας αλλά και Αλκαίοι από προηγούμενες διοικήσεις. 

ΑΛΚΗ: Τελευταία Ενημέρωση