ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Νικολάου: «Πάμε για αναστολή συμμετοχής - Φθάσαμε ένα σκαλί πριν τον γκρεμό»

Οι δηλώσεις του μέλους του Δ.Σ της Αλκής στον ΣΠΟΡ FΜ 95,0

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95,0 και στην εκπομπή «Πίσω από την βιτρίνα» με τον Πέτρο Παπαγιώργη μίλησε ο εκ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Αλκής, Νίκος Νικολάου για τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

Για τις οικονομικές δυσκολίες: «Είμαι 30 χρόνια στο Δ.Σ της Αλκής και ήμουν παρών σε όλα. Αυτά τα οποία περνούμε τώρα  αφορούν δυστυχώς την επιβίωση του σωματείου και το λέω με όλη την σοβαρότητα. Οι φίλοι της Αλκής πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να έρθουν κοντά γιατί δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια. Δυστυχώς πάμε για αναστολή συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Το λέω στον οπαδό της Αλκής στον άνθρωπο που αγάπησε την Αλκή. Όπου και να είναι, την Τετάρτη στη Γενική  Συνέλευση στις 19:00 στο οίκημα μας στη Λάρνακα. Παρακαλώ όπως όλοι οι φίλοι της Αλκής παρευρεθούν για να βρούμε λύσεις. Εάν ο κόσμος δεν έρθει να μας αγαλλιάσει τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Φθάσαμε ένα σκαλί πριν τον γκρεμό».

Για το που προκύπτει αυτό το οικονομικό πρόβλημα: «Είναι τα οικονομικά για τη φετινή σεζόν. Να μείνουμε στη Β’ κατηγορία και βλέπουμε μετά, αυτός είναι ο στόχος, βλέπουμε το τώρα. Μιλάω με όλη μου την ειλικρίνεια. Το ποσό για τους παίκτες είναι γύρω στις 20-22 χιλιάδες τον μήνα. Κτυπάμε καμπανάκι στον κόσμο. Υπάρχουν κάποιοι που έπρεπε να είναι κοντά αλλά δεν μπορείς να το επιβάλεις σε κανένα. Η Αλκή είναι σωματείο της Λάρνακας».  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΚΗ: Τελευταία Ενημέρωση