ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπάρχει συγκεκριμένο ποσό για τον Σμόλινγκ

Όρισε την τιμή του στα 30 εκατομμύρια ευρώ

Ο Κρις Σμόλινγκ είναι μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής σεζόν. Ο Άγγλος έφυγε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να βρει ξανά τον εαυτό του. Από ότι φαίνεται, προς το παρόν τα καταφέρνει περίφημα. Στην Ρόμα είναι πολύ ευχαριστημένοι με την απόδοσή του και συνολικά στην Σέριε Α, θεωρείται μία από τις καλύτερες μεταγραφές του καλοκαιριού.

Μάλιστα, οι καλές εμφανίσεις του, έχουν δημιουργήσει σκέψεις στην Γιουνάιτεντ για ενδεχόμενη επιστροφή του. Παρόλα αυτά, ξέρουν ότι τα πράγματα δεν είχαν πάει καλά για αυτόν τις τελευταίες του χρονιές στο Μάντσεστερ, οπότε δεν είναι αρνητικοί σε μια ενδεχόμενη πώληση. Για να γίνει αυτό όμως, θα πρέπει να ικανοποιηθούν οικονομικά. Η άνοδος της απόδοσής του, έχει ανεβάσει και τις απαιτήσεις των κόκκινων διαβόλων για την παραχώρησή του. Μπορεί το προηγούμενο καλοκαίρι να ήταν έτοιμοι να τον διώξουν με ένα ποσό πολύ χαμηλότερο των δυνατοτήτων του, τώρα όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά.Υπάρχει συγκεκριμένο ποσό για τον Σμόλινγκ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν από το Νησί, υπάρχει συγκεκριμένη τιμή για τον Σμόλινγκ. Ο Άγγλος παραχωρείται, αλλά με το ποσό των 30 εκατομμυρίων ευρώ. Έτσι λοιπόν, αν η Ρόμα θέλει να τον κρατήσει, θα πρέπει να κάνει μια οικονομική υπέρβαση για τα στάνταρ της. Δεν είναι πιθανό, η διοίκηση να πιστέψει σε εκείνον και να δώσει τελικά τα χρήματα. Πάντως, για τον παίκτη ενδιαφέρονται κι άλλες ομάδες και δεν είναι καθόλου απίθανο να καλύψουν το ποσό που ζητάει η Γιουνάιτεντ.

Πηγή: sportsking.gr

ΡΟΜΑ: Τελευταία Ενημέρωση