ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μουρίνιο: «Δεν πρόκειται να ξαναδουλέψω με τον Πίντο»

«Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί απολύθηκα»

Έχουν περάσει περίπου τρεις μήνες από τότε που ο Ζοσέ Μουρίνιο απομακρύνθηκε από τον πάγκο της Ρόμα, με τον Πορτογάλο τεχνικό ακόμα να καταλάβει τον λόγο που οι ιδιοκτήτες της ομάδας το έκαναν αυτό.

«Είναι δύσκολο να καταλάβω πως ένας προπονητής που έφτασε σε δυο ευρωπαϊκούς τελικούς απολύθηκε».

Στη συνέχεια σχολίασε μια συνέντευξη του πρώην τεχνικού διευθυντή της Ρόμα, Τιάγκο Πίντο: «Δεν ξοδεύω λεπτό από τον χρόνο μου για να διαβάσω ή να ακούσω οποιαδήποτε συνέντευξη του κυρίου Πίντο. Δεν πρόκειται να ξαναδουλέψω μαζί του σε καμία ομάδα. Μερικές φορές κάποια πράγματα σε κάνουν να σκεφτείς ότι είναι δυνατά αλλά σε αυτή την περίπτωση είναι αδύνατον».

Μουρίνιο: «Το καλοκαίρι θα επιστρέψω στη δουλειά - Μπορώ να προπονήσω οπουδήποτε»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει μείνει περίπου τρεις μήνες χωρίς κάποια ομάδα, με τα δημοσιεύματα ανά καιρούς να αναφέρουν πως έχει μπει στο στόχαστρο ορισμένων συλλόγων.

Ο Πορτογάλος τεχνικός σε δηλώσεις του ανέφερε πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει απολύτως τίποτα, ωστόσο το καλοκαίρι θα επιστρέψει στη δουλειά, καθώς όπως τόνισε το ποδόσφαιρο είναι η ζωή του.

«Αυτή τη στιγμή δεν έχω καθόλου νέα. Δεν έχω ομάδα, είμαι ελεύθερος, αλλά θέλω να δουλέψω. Μην ανησυχείτε, το καλοκαίρι θέλω να επιστρέψω πίσω στη δουλειά. Η ζωή μου είναι το ποδόσφαιρο, μπορώ να προπονήσω οπουδήποτε, δεν έχω κάποια πρόβλημα».

Όσο για το αν θα επέστρεφε στην Πορτογαλία: «Ποτέ μη λες ποτέ, ειδικά στο ποδόσφαιρο».

Ο Μουρίνιο από τότε που απομακρύνθηκε από τη Ρόμα έχει αρκετές προτάσεις για να σκεφτεί σοβαρά, αφού η εθνική Πορτογαλίας, η Μπάγερν, η Νάπολι, ομάδες της Premier League, αλλά και η Σαουδική Αραβία, έχουν δείξει έντονα το ενδιαφέρον τους.

ΡΟΜΑ: Τελευταία Ενημέρωση