ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ντε Ρόσι: «Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η σχέση με τους παίκτες»

Μίλησε για τη σχέση που έχει αναπτύξει

Η Ρόμα με τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι στον πάγκο της παρουσιάζει άλλη εικόνα και τα αποτελέσματα είναι άκρως θετικά. Η πιο πρόσφατη νίκη ήρθε κόντρα στην Τορίνο (3-2) με τον Πάουλο Ντιμπάλα να πετυχαίνει χατ-τρικ.

Μια όμορφη εικόνα μας χάρισε ο Αργεντινός από αυτό το παιχνίδι αφού μετά από ένα γκολ του πήγε κατευθείαν στον προπονητή του και αγκαλιάστηκαν. Ο Ντε Ρόσι σχολίασε σε δηλώσεις τη σχέση που έχει αναπτύξει με τους παίκτες του, τονίζοντας πως το θεωρεί το πιο σημαντικό πράγμα.

«Πανηγύρισα σαν τρελός γιατί μόλις έβαλε γκολ είπα στον εαυτό μου ότι θα σκοράρει. Είναι συναρπαστικό, αλλά όχι επειδή είναι ο Ντιμπάλα. Και πέρυσι το είχα κάνει στην ΣΠΑΛ. Οι παίκτες μου ήρθαν να με αγκαλιάσουν στο τέλος του ματς και ενθουσιάστηκα σαν παιδί», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Για μένα το πιο σημαντικό πράγμα που έχω είναι η σχέση που δημιουργώ με τους παίκτες, ανεξάρτητα από το ποίοι είναι. Η σχέση που έχω με αυτά τα παιδιά είναι αυτό που με κρατάει ζωντανό και αυτό που με κάνει να επιλέγω αυτή τη δουλειά κάθε μέρα, αυτό που με κάνει να έχω αυτή την επιθυμία κάθε πρωί να σηκώνομαι και να το κάνω.

Αυτές οι αγκαλιές είναι μικρές αγκαλιές που παίρνουμε πρόθυμα εγώ και οι συνεργάτες μου, γιατί είμαστε πραγματικά χαρούμενοι, πέρα από τη δουλειά, με αυτό που δημιουργήθηκε σε τόσες λίγες μέρες με την ομάδα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΡΟΜΑ: Τελευταία Ενημέρωση