ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ρόμα: Ο Ντε Ρόσι ζήτησε από τη Σουλούκου να συζητήσουν για την ανανέωση τον Μάιο

Ο Ιταλός τεχνικός επιθυμεί να παραμείνει συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ρόμα και μετά το φινάλε της σεζόν να συζητήσει για το νέο του συμβόλαιο.

Η αλλαγή προπονητή στη Ρόμα τον περασμένο Ιανουάριο αποδείχτηκε ευεργετική. Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποχώρησε και ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι αποτέλεσε τον αντικαταστάτη του, με τον θρυλικό αρχηγό των «τζαλορόσι» να αλλάζει άρδην την εικόνα της ομάδας και τα αποτελέσματά της.

Η εξαιρετική πορεία της Ρόμα με τον Ντε Ρόσι στον πάγκο έχει φέρει και την απόλυτη ικανοποίηση στους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι θέλουν να επεκτείνουν το συμβόλαιό του για δύο ακόμα σεζόν.

Ωστόσο, ο ίδιος προτιμά να μπει σε διαδικασία συζητήσεων στο φινάλε της σεζόν. Σύμφωνα με την «Corriere dello Sport», ο Ντε Ρόσι ζήτησε από τη Λίνα Σουλούκου να διαπραγματευτούν την ανανέωσή του τον Μάιο, αφού προτιμά να παραμείνει συγκεντρωμένος τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ρόμα.

Βέβαια, δύσκολα δεν θα επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, αφού υπάρχει αγαστή συνεργασία και αμφότεροι είναι ικανοποιημένοι από την μέχρι τώρα πορεία και συνύπαρξή τους.

O Ντε Ρόσι έχει απολογισμό 7-1-1 στη Serie A και έχει μπει γερά στη διεκδίκηση του εισιτηρίου για την τετράδα.

Πηγή sport-fm.gr

ΡΟΜΑ: Τελευταία Ενημέρωση