ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ρόμα σε Ντε Ρόσι: «Για 18 χρόνια ήσουν η καρδιά της ομάδας»

Κάτι παραπάνω από συγκινητικό ήταν το μήνυμα της Ρόμα προς τον αρχηγός της, Ντανιέλε Ντε Ρόσι, που θα αποχωρήσει από εκείνη μετά από 18 χρόνια

Αργά ή γρήγορα όλα τελειώνουν. Νομοτελειακά. Κάθε κύκλος κλείνει. Αλλά παράλληλα ανοίγει και ένας νέος. Αυτός ανάμεσα στη Ρόμα και τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι έκλεισε μετά από 18 χρόνια.

Σχεδόν μια ζωή. Δεν τα λες και λίγα. Όταν ακόμη ο Ιταλός χαφ πήγε στους «τζιαλορόσι» ήταν ένα μικρό παιδάκι. Αμούστακο.

Όταν οι άνθρωποι των ακαδημιών της ιταλικής ομάδας τον είδαν για πρώτη φορά δεν ήξεραν ότι μπροστά τους είχαν τον επόμενο αρχηγό του συλλόγου και της εθνικής Ιταλίας. Η πορεία του στα ιταλικά γήπεδα τον δικαίωσε. Έφτασε να πανηγυρίσει δύο Κύπελλα με την «καψούρα» του και άλλο ένα Σούπερ Καπ Ιταλίας.

Σίγουρα όχι πολλά. Αλλά από την άλλη δεν μετριούνται όλα με κούπες και διακρίσεις.
Το γράμμα της Ρόμα στον Ντε Ρόσι
Η σχέση της Ρόμα με τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι δεν ήταν μόνο επαγγελματική. Αλλά κάτι πολύ πιο σημαντικό. Κάτι πολύ πιο… ερωτικό. Κάτι που φάνηκε και στην επίσημη ανακοίνωση της ιταλικής ομάδας.

«Για 18 χρόνια ο Ντανιέλε ήταν η καρδιά που χτύπαγε μέσα στην ομάδα της Ρόμα. Από το 2001 μέχρι και την ημέρα που φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ήταν έτοιμος για όλα. Πάντα αντιπροσώπευε τους οπαδούς της Ρόμα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Κάτι που έδειχνε με τις εμφανίσεις του. Εμφανίσεις που τον έκαναν ένας από τους καλύτερους μέσους του κόσμου. Όταν θα φορέσει τη φανέλα της Ρόμα για τελευταία φορά, κόντρα στην Πάρμα, όλοι θα κλάψουμε. Αλλά όλοι σεβόμαστε την απόφασή του. Να συνεχίσει την καριέρα του λίγο πριν τα 26. Ακόμη και μακριά από τη Ρόμα«, τα λόγια του συλλόγου.

ΡΟΜΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Κλείνει Μικιταριάν η Ρόμα

Κλείνει Μικιταριάν η Ρόμα

Ο Αρμένιος μεσοεπιθετικός βρίσκεται ήδη στην Ρώμη και αναμένεται να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις
 |  ΡΟΜΑ
X