ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χρειάζονται στήριξη οι διεθνείς μας!

Οι αγώνες της Εθνικής Κύπρου θα δοθούν και στην εξέδρα

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καλαθοσφαιριστών (ΠΑΣΚ) σχετικά με τους ερχόμενους αγώνες της Εθνικής ομάδας με την Αυστρία (Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, 16:00) και Ηνωμένο Βασίλειο (Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου, 19:00). Μια ανακοίνωση η οποία είναι εύστοχη και έχει πολλούς αποδέκτες.

«Αγαπάς το κυπριακό μπάσκετ; Ήρθε η ώρα να το αποδείξεις!

Η κυπριακή καλαθόσφαιρα έχει περάσει δύσκολα τα τελευταία χρόνια. Από την απαξίωση των ΜΜΕ για το άθλημα, μέχρι και την αποχή των φιλάθλων από τα γήπεδα. Όμως εμείς που αγαπούμε το μπάσκετ έχουμε την υποχρέωση να το βοηθήσουμε να αναπτυχθεί και να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές μία καλύτερη καλαθόσφαιρα». Αναφέρουν στις πρώτες τους γραμμές οι καλαθοσφαιριστές μας.

Είναι αλήθεια πως τα ΜΜΕ έχουν αποσύρει το βλέμμα τους από τη καλαθόσφαιρα για πολλούς και διάφορους λόγους. Γίνεται όμως μια σοβαρή προσπάθεια και από αυτά ώστε να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κόσμου και να «διαφημιστεί» το άθλημα όσο μπορεί περισσότερο.

«Η μπάλα είναι πλέον στα χέρια του κόσμου. Γεμίζοντας το Στάδιο Ελευθερία στέλνουμε δυνατά μηνύματα παντού. Στέλνουμε μήνυμα ενότητας στην κυπριακή καλαθόσφαιρα, για να ακουστεί παντού πως υπάρχει οι μπασκετικοί φίλαθλοι στην Κύπρο είμαστε χιλιάδες.
Βοηθάμε όλοι με κάθε τρόπο να γεμίσει το Στάδιο Ελευθερία. Εκτός από την δική μας παρουσία στο γήπεδο, καλούμε φίλους και γνωστούς για να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια της Εθνικής Ανδρών απέναντι στην Αυστρία (2/12) και το Ηνωμένο Βασίλειο (3/12).», συνεχίζει η ανακοίνωση.

Δυνατά μηνύματα, όπως αυτό που στάλθηκε στο νικηφόρο παιχνίδι με την Πορτογαλία, μπροστά σε 5000 κόσμου! Με γήπεδο γεμάτο, οι διεθνείς μας είναι ικανοί για το καλύτερο. Την Πορτογαλία δεν την είχαμε κερδίσει ποτέ στην ιστορία μας, όσες φορές είχαμε συναντηθεί. Και όμως, με τη βοήθεια του κόσμου, έσπασε αυτό το αρνητικό ρεκόρ.

Η ανακοίνωση κλείνει με το εξής: «Πρόκειται για δύο αγώνες πολύ μεγάλης σημασίας για ολόκληρη την κυπριακή καλαθόσφαιρα. Δύο αγώνες όπου οι μπασκετικοί φίλαθλοι πρέπει να δώσουν απαντήσεις, πως γεμίζουν τα γήπεδα για να παρακολουθήσουν την Εθνική Ομάδα και τον Κύπριο καλαθοσφαιριστή.

Οι αγώνες της Εθνικής Κύπρου θα δοθούν και στην εξέδρα. Και είναι η ευκαιρία όλων όσων αγαπάμε το μπάσκετ, να το αποδείξουμε με πράξεις».

Το μόνο σχόλιο που θέλω να προσθέσω στη τελευταία παράγραφο, είναι πως στο γήπεδο δεν πρέπει να βρεθούμε μόνο όσοι αγαπάμε το μπάσκετ. Θέλουμε δίπλα μας και όσους αγαπούν την Εθνική μας, την Κύπρο μας και τον αθλητισμό γενικότερα. Τα παιχνίδια θα είναι πολύ δύσκολα, οι καλαθοσφαιριστές μας χρειάζονται την απόλυτη στήριξή μας και έχουμε υποχρέωση να βρισκόμαστε όλοι εκεί!

Αντώνης Κατσαρός

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X