ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Επιπλέον 50 μπάλες για τα παιδιά μέχρι 12 ετών

Πρώτο παιγνίδι για την Εθνική μας απόψε στις 19:00

Η υψηλή ζήτηση από τους φιλάθλους για παρουσία στον αποψινό (19:00) ιστορικό αγώνα της Εθνικής Ανδρών με αντίπαλο τη Βοσνία και Ερζεγοβίνη για την προκριματική φάση του FIBA EuroBasket 2025, στην κλειστή αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία», έχει ωθήσει την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΚΟΚ) όπως προμηθευτεί επιπλέον 50 μπάλες κανονικού μεγέθους, για να προστεθούν στις 200 που θα μοιραστούν στα παιδιά μέχρι 12 ετών, που θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.

Τα πρώτα 250 παιδιά, λοιπόν, που θα εισέλθουν στο γήπεδο θα πρέπει να παρουσιάσουν το εισιτήριο του αγώνα, κατά την παραλαβή της μπάλας που θα λάβουν.

Η δράση αυτή εμπίπτει στα πλαίσια της προσπάθειας περαιτέρω διάδοσης του αθλήματος του μπάσκετ από την ΚΟΚ, αξιοποιώντας τη αναμενόμενη μεγάλη προσέλευση στο ματς της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου. Ο στόχος είναι όπως παρακολουθήσουν τον αγώνα πέραν των 3 χιλιάδων φιλάθλων.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν την Κύπρο να αντιμετωπίζει μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, που διαθέτει και αστέρια της Euroleague. Παράλληλα, οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν ένα όμορφο δίωρο, με μουσική και δώρα, σ’ ένα ασφαλή και κλιματιζόμενο χώρο.

Τα εισιτήρια προπωλούνται μέσω της ιστοσελίδας cbf.stadium-360.net, στις τιμές των 10 ευρώ τα κανονικά, 5 ευρώ τα μαθητικά/φοιτητικά και 1 ευρώ τα παιδικά. Οι courtside VIP θέσεις διατίθενται έναντι 30 ευρώ. Είναι απαραίτητη η κάρτα φιλάθλου για άτομα άνω των 14 ετών.

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση