ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Όρλοβιτς: «Από τις καλύτερες Εθνικές που έχω λάβει μέρος»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 η Κύπρια καλαθοσφαιρίστρια

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Πίσω από την βιτρίνα», με τον Πέτρο Παπαγιώργη, μίλησε η αρχηγός της Εθνικής ομάδας γυναικών στην καλαθόσφαιρα, Πέτρα Όρλοβιτς. 

Αναλυτικά:

«Νομίζω το παιχνίδι με τη Μάλτα ήταν το πιο δύσκολο από τα τρία που παίξαμε μέχρι στιγμής. Είναι μια δύσκολη ομάδα, είναι χρόνια μαζί και παίζουν το καλύτερο μπάσκετ από τι ομάδες που παίξαμε μέχρι στιγμής. Τα καταφέραμε όμως, όποια έμπαινε όποια έβγαινε από την ομάδα μας δεν είχε διαφορά».

Για την ποιότητα του ρόστερ: «Ένα από τα καλά στοιχεία μας είναι ότι κάθε παιχνίδι πρωταγωνιστεί κάποια άλλη. Σίγουρα υπάρχει μέλλον».

Για τη φουρνιά της Εθνικής: «Νομίζω είναι μια από τις καλύτερες φουρνιές που υπάρχει. Οι κοπέλες έχουν το ταλέντο, είναι λες και παίζουν χρόνια μαζί και είναι από τις καλύτερες Εθνικές που έχω λάβει μέρος. Υπάρχει εξαιρετικό κλίμα, όχι μόνο με τις συμπαίκτριες μου, αλλά με το τιμ γενικότερα. Είμαστε μια ωραία παρέα και αυτό νομίζω φαίνεται και στο γήπεδο».

Για τον προπονητή της Εθνικής: «Προέρχεται και από μια πολύ καλή χρονιά ο προπονητής και νομίζω συνεχίζει».

Για το σημερινό παιχνίδι: «Είναι το τελευταίο μας παιχνίδι. Εννοείται θα παρουσιαστούμε σοβαρές, θα τα δώσουμε όλα, μέχρι να έρθει η στιγμή για να το σηκώσουμε. Αν όλα πάνε καλά βέβαια».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος πάντα βοηθάει. Εννοείται τους θέλουμε πάντα δίπλα μας. Μπορούσε νομίζω να έρθει περισσότερος κόσμος, ελπίζω να το κάνει σήμερα».

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση