ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο…6ος παίκτης της Εθνικής Κύπρου στην καλαθόσφαιρα

Εναρξη της χορηγικής συμφωνίας ECOMMBX με την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (6/12) στα γραφεία της ECOMMBX η δημοσιογραφική διάσκεψη που αφορά την έναρξη της χορηγικής συμφωνίας με την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Η ECOMMBX αποτελεί τον 6ο παίκτη της Εθνικής Ανδρών, κατά τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής και για όλο τον δρόμο μέχρι το Ευρωμπάσκετ 2025.

Πρώτος πήρε τον λόγο στη διάσκεψη Τύπου ο Πρόεδρος της ΚΟΚ, κ. Ανδρέας Μουζουρίδης, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά την ECOMMBX, η οποία με την στήριξη της ενισχύει σε πολύ μεγάλο βαθμό την προσπάθεια που γίνεται στην Εθνική Ανδρών, ενόψει της ιστορικής συμμετοχής της στο Ευρωμπάσκετ 2025.

«Στόχος μας είναι η Εθνική Ανδρών να κάνει περήφανο τον κάθε Κύπριο, και η συνεισφορά της ECOMMBX μας βοηθάει σε πολύ μεγάλο βαθμό να υλοποιήσουμε τους στόχους μας», ανέφερε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο κ. Μουζουρίδης.
Ακολούθως τον λόγο πήρε ο εκπρόσωπος Τύπου για θέματα αθλητισμού της ECOMMBX, κ. Νεοκλής Θεοχαρίδης, ο οποίος τόνισε πως η εταιρεία ως πρωτοπόρος στον χώρο του χρηματοοικονομικού τομέα και της Κυπριακής αγοράς, δεν θα μπορούσε να μην στηρίξει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

«Η Εθνική Ανδρών βρίσκεται προ των πυλών μίας ιστορικής συμμετοχής στα Ευρωπαϊκά κύπελλα, που όμοια της δεν υπήρξε ξανά στην χώρα μας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι που θα βρισκόμαστε ως 6ος παίκτης στο πλευρό της Εθνικής Κύπρου, στον δρόμο για το Ευρωμπάσκετ 2025 που θα διεξαχθεί στη Κύπρο και την Λεμεσό».

Τέλος, ο εκ των αρχηγών της Εθνικής Ανδρών, Νίκος Στυλιανού, ανέφερε ότι όλοι οι καλαθοσφαιριστές και τα μέλη της ομάδας είναι ευγνώμονες για την τεράστια ευκαιρία που τους έχει δοθεί, να εκπροσωπήσουν την χώρα τους στο πιο υψηλό επίπεδο.
«Πρόκειται για την πιο μεγάλη στιγμή για την Κυπριακή καλαθοσφαίριση και τον Κυπριακό αθλητισμό γενικότερα. Είμαστε ευλογημένοι που μας δίνεται αυτή η ευκαιρία, και δεν μπορούμε παρά να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στην ECOMMBX που βρίσκεται στο πλευρό μας και στηρίζει την προσπάθεια μας».

Πριν την ολοκλήρωση της δημοσιογραφικής διάσκεψης, οι τρεις αρχηγοί της Εθνικής Ανδρών, Νίκος Στυλιανού, Σάιμον Μιχαήλ και Ιάκωβος Παντελή παρέδωσαν στον CEO της ECOMMBX, κ. Μιχάλη Χαραλαμπίδη, την στολή της Εθνικής Ανδρών στην οποία στο πίσω μέρος της φανέλας θα βρίσκεται πλέον το λογότυπο της ECOMMBX.

Ακολούθως ο κ. Χαραλαμπίδης πήρε τον λόγο και ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η ECOMMBX είναι περήφανη για την έναρξη της συνεργασίας με την Εθνική Ανδρών, κάτι που δεν θεωρούμε ως χορηγία αλλά ως επένδυση. Το πρώτο θαύμα έχει γίνει και είδαμε την Εθνική μας να προκρίνεται στην τελική φάση του Ευρωμπάσκετ. Τώρα πρέπει να παλέψουμε για ένα δεύτερο θαύμα σε κάποιες καλές εμφανίσεις από την ομάδα μας. Προς του καλαθοσφαιριστές μας, είστε τα λιοντάρια της Κυπριακής καλαθοσφαίρισης, εκπροσωπώντας την Κύπρο, και είμαστε σίγουροι πως θα πολεμήσετε για να επιτύχουμε αυτό το δεύτερο θαύμα. Η ECOMMBΧ θα είναι στο πλευρό της Κύπρου και θα στηρίξουμε με κάθε τρόπο την προσπάθεια που γίνεται στο δρόμο για το Ευρωμπάσκετ 2025».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση