ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διάσημη ιστοσελίδα ροζ ταινιών ανακοίνωσε νέες αλλαγές

Τι ζητάει από τους χρήστες

Ο κολοσσός της online πορνογραφίας αναγκάζεται να προβεί σε αλλαγές στους όρους λειτουργίας του, έπειτα από τις κατηγορίες ότι φιλοξενεί παράνομο υλικό.

Σύμφωνα με την έρευνα που έκαναν οι New York Times, το Pornhub κατηγορείται ότι έχει «μολυνθεί» από βίντεο με παιδική κακοποίηση, ακόμα και υλικό με βιασμούς.

Το Pornhub απάντησε λέγοντας πως οι κατηγορίες είναι «ανεύθυνες και κατάφωρα αναληθείς», προχώρησε ωστόσο σε αλλαγές.

Τώρα ζητά από τους χρήστες του να επαληθεύουν τα στοιχεία τους ώστε να ανεβάσουν ένα βίντεο στην πλατφόρμα του. Την ίδια ώρα, αφαίρεσε και τη δυνατότητα να μπορείς να κατεβάσεις ένα βίντεο.

Οι αλλαγές θα μονιμοποιηθούν από τη νέα χρονιά. Για την ώρα, η λειτουργία upload έχει αφαιρεθεί για όλους. Εκτός από τους επαγγελματίες της ερωτικής βιομηχανίας.

Η κίνηση έρχεται μετά τις αναφορές ότι οι Visa και Mastercard ερευνούν την υπόθεση. Σύμφωνα με τους Times, οι δύο οικονομικοί κολοσσοί φέρονται να έχουν παγώσει προς το παρόν τις υπηρεσίες τους για το Pornhub.

Οι New York Times αναζήτησαν περιεχόμενο με ανηλίκους και δήλωσαν πως η μηχανή αναζήτησης της ιστοσελίδας απέδωσε χιλιάδες αποτελέσματα.

«Επειδή είναι αδύνατο να είσαι σίγουρος αν ένας ανήλικος σε ένα βίντεο είναι 14 ή 18 ετών, ούτε το Pornhub ούτε κανένας άλλος έχουν την παραμικρή ιδέα πόσο από αυτό το περιεχόμενο είναι παράνομο», έγραψε η εφημερίδα.

Το Pornhub αρνείται μεν τις κατηγορίες, παίρνει ωστόσο δραστικά μέτρα.

Εκατομμύρια βίντεο ανεβαίνουν στην πλατφόρμα του κάθε χρόνο και δεν μπορεί προφανώς να είναι σίγουρο για τη νομιμότητα όλων αυτών.

newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Viral  |  Κόσμος  |  Sexy

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X