ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι Πετρίδηες (τέως Υπουργοί) Ευρωϋποψήφιοι - Κρις Τ.- Πελεκάνος προβληματίζουν

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος της Επαρχιακής ΔΗΚΟ Αμμοχώστου

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΡΩΗΝ ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

• Προϊόντος του χρόνου θα ανέβουν στην πολιτική σκηνή αρκετά ονόματα που η εναλλαγή της εξουσίας τους άφησε χωρίς αξιώματα και θα ήθελαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον τόπο. Κάποιοι εξ αυτών με αγαθές προθέσεις και άλλοι γιατί δεν μπορούν να ζήσουν μακριά από την δημοσιότητα και στην ανωνυμία, αφού η κοινωνία σε κρίνει από το χρήμα, το αξίωμα και την λάμψη θα επιχειρήσουν να επανέλθουν δριμύτεροι μέσω των διπλών εκλογών του ερχόμενου Ιουνίου. Κι εκεί προσφέρονται αρκετά αξιώματα, που μπορούν να υφαρπάξουν ώστε να αποκηρύξουν στο στερητικό σύνδρομο που τους κατέβαλε.

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ

• Όλα αυτά ισχύουν για αρκετούς και όχι κατ’ ανάγκη για τους συγκεκριμένους που θα αναφερθούμε σήμερα, οι οποίοι μάλλον φοιτώντας στην μεγάλη σχολή του προφέσορα ΝΙΚΑΡΟΥ, θέλουν να συνεχίσουν να υπηρετούν την πατρίδα, όπως και ο τέως μάστρος τους κάνει, δια αντιπροσώπων. Λοιπόν, οι πληροφορίες από γαλάζιους πράκτορες της ΞΥΠ (παρεμπιπτόντως μετά που πιάστηκε και η Μοσσάντ κοιμώμενη μείναμε η μοναδική μυστική υπηρεσία εν ενεργεία) επιμένουν ότι δυο τέως Υπουργοί θα ενδιαφερθούν για υποψηφιότητα στις ευρωεκλογές με την σημαία του ΔΗΣΥ. Ήτοι οι ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ, τέως Υπουργός Οικονομικών και πρωτοκλασάτος της Κυβέρνησης ΝΙΚΑΡΟΥ, τον οποίο εκτιμούν στον ΔΗΣΥ , με κλασικό παράδειγμα, την υιοθέτηση των απόψεων του για την αναβάθμιση της οικονομίας , οι οποίες (απόψεις) μετατράπηκαν σε επίσημη ανακοίνωση του κόμματος.

Η ΑΝΝΙΤΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΦΟΥΛΛΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

• Αν και δεν επανήλθε πλήρως στο κόμμα ο Κων Πετρ, εντούτοις η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ τον θεωρεί ισχυρή μονάδα που θα υποβοηθήσει στην μάχη των Ευρωεκλογών. Ακόμη, με την ένταξη του ΚωνΠετρ στο ψηφοδέλτιο, ο ΔΗΣΥ ενισχύεται και στο ούτω καλούμενο ΦΟΥΛΛΙΚΟ στρατόπεδο και το κόμμα παρεισφρέει σε μονοπάτια γαλάζιων Συναγερμικών που επιμένουν σε ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ και δεν ΣΥΓΧΩΡΟΥΝ την ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ. Σημειώνεται ότι έγιναν 2-3 συναντήσεις Αννίτας Δ.- Κ. Πετρίδη σε εύκρατο κλίμα και φαίνεται ότι κάποιες ενστάσεις και ανησυχίες του τέως Υπ. Οικονομικών άρχισαν να ΚΑΜΠΤΟΝΤΑΙ. Προφανώς και θα υπάρξουν εσωκομματικές αντιδράσεις, αλλά φαίνεται ότι η Πρόεδρος Αννίτα Δ. είναι αποφασισμένη, αν το θελήσει ο Κ. Πετρίδης να τον εντάξει στο ψηφοδέλτιο.

ΕΙΤΕ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΙΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ

• Ζωσμένος στα όπλα και τα άρματα, επηρεασμένος από την θητεία του ως ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ γνωστοποιεί το επόμενο διάστημα και ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ την επιθυμία του να ενταχθεί στο Ευρωψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ. Ουπς κι άλλος από το Υπουργικό Συμβούλιο του ΝΙΚΑΡΟΥ; Μάλιστα όπως πληροφορείται η ΞΥΠ ο Πάμπος Πετρίδης, θα προσφέρει και ΥΠΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ στην ηγεσία του ΔΗΣΥ σε περίπτωση που διαπιστωθεί συνωστισμός υποψηφίων στο Ευρωψηφοδέλτιο. Να γίνει ο υποψήφιος της συνεργασίας των 3 ΔΗ (ΔΗΣΥ- ΔΗΚΟ- ΔΗΠΑ) για τον Δήμο Λευκωσίας. Εξάλλου, ο Πάμπος Π. διετέλεσε και Δήμαρχος Αγλαντζιάς, οπόταν θα έχει άλλο ένα επιχείρημα στην όλη του προσπάθεια να πείσει την Αννίτα Δ. και τους άλλους γαλάζιους του ΔΗΣΥ. Είτε την μια θέση, είτε την άλλη, όπου τον τάξει το κόμμα θα υπηρετήσει δηλώνει στους στενούς του συνεργάτες ο Πάμπος Π. κι εμείς υποκλέψαμε την συνομιλία. Επίσης, θεωρεί ότι ο διάδοχος του στον Δήμο Αγλαντζιάς ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ που επίσης προαλείφεται για το χρίσμα του υποψηφίου στην πρωτεύουσα, δεν έχει τις προσβάσεις στους περιβόητους αστούς Λευκωσιάτες που θα κρίνουν και την εκλογή Δημάρχου στην πρωτεύουσα, τις οποίες ( προσβάσεις – διείσδυση) διαθέτει ο ίδιος…Όπως λένε και οι υποστηρικτές του, ο μιτσής (νυν Δήμαρχος Αγλαντζιάς) να περιμένει και να αρκεστεί στην Αντιδημαρχία, ενώ παραπέμπουν και στην ρήση « ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα». Τα χάπια μου τα Αγλαντζιώτικα.

ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΝΙΚΑΡΟΥ ΣΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ

• Το θέμα πλέον που απασχολεί την ηγεσία του ΔΗΣΥ είναι αν συνίσταται να υπάρχουν στο ψηφοδέλτιο τόσα πολλά στελέχη προερχόμενα από την Κυβέρνηση ΝΙΚΑΡΟΥ (φυσικά δεν είναι όλοι πιστοί ΝΙΚΑΡΙοι) , αφού ενδιαφέρονται και για θέση στο Ευρωκοινοβούλιο, πέραν των προαναφερομένων τέως Υπ. Οικονομικών- ΥΠΑΜ και ο τέως Υπουργός Υγείας ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΑΣ, που οι πρώτες μετρήσεις τον δείχνουν να έχει θετικό πρόσημο, όπως και ο τέως Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ΜΑΡΙΟΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ. Προφανώς και θα υπάρξει εξισορρόπηση των τάσεων στην οποία θα επιδοθεί εν τη σοφία της η Αννιτούλα μας.

ΜΟΥΡΜΟΥΡΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΕΚΑΝΟ ΠΟΥ ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟΚΤΑ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ

• Αναφερθήκαμε στον τέως Κ. Εκπρόσωπο και Αντιπρόεδρο του ΔΗΣΥ ΜΑΡΙΟ ΠΕΛΕΚΑΝΟ και θα καταγράψουμε και τις πληροφορίες από τον μαμμόθρεφτο Λευκωσιατούι, που κατοικοεδρεύει στην Πινδάρου πράκτορα της ΞΥΠ, ο οποίος και μας μεταφέρει τους ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ και τις ενστάσεις περί της υποψηφιότητας ΜαΠε που εγείρονται από στελέχη του ΔΗΣΥ και συνυποψηφίους του στην κούρσα των Ευρωεκλογών. Όπως λέγεται στους διαδρόμους της Πινδάρου, αλλά και σε συναγερμικά πηγαδάκια και μεταφέρθηκε στην Πρόεδρο Αννίτα και στον Αναπληρωτή Πρόεδρο ΕΥΘΥΜΙΟ ΔΙΠΛΑΡΟ, συνιστά ενός είδους ΘΕΣΜΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ο εν δυνάμει και με δήλωση του υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΜΑΡΙΟΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ, δια της ιδιότητας του Αντιπροέδρου να συμμετάσχει στον ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΟ των ψηφοδελτίων για τις εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης.

• Εκεί όπου ενδιαφέρονται χιλιάδες γαλάζιοι και ως εκ της θέσεως του αποκτά προβάδισμα έναντι των ομόσταβλων του που ενδιαφέρονται για θέσεις στην Ευρωβουλή…Ακόμη, συμμετέχοντας στην ηγεσία του κόμματος ενδεχομένως με τα κριτήρια που τίθενται από την ηγεσία προς ένταξη στα ψηφοδέλτια να δημιουργείται αναστάτωση και προβληματισμός. Και στην προκειμένη οι γαλάζιοι χρησιμοποιούν ρήση της λαϊκής θυμοσοφίας . « Εκείνοι παπάδες εκείνοι τατάδες».

Ο ΠΡΩΤΟΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΝΙΤΑΣ ΚΡΙΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΚΑΙ Η ΘΕΣΜΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΚΟΥΜΑ

• Ακόμη ένα ΚΑΥΤΟ ΘΕΜΑ που προβληματίζει έντονα την ηγεσία του ΔΗΣΥ και ιδιαίτερα την Πρόεδρο του κόμματος ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ είναι η επαγγελματική ανάμειξη του ΠΡΩΤΟΣΥΜΒΟΥΛΟΥ της( κάποιοι λένε ότι ανήκει στο Διευθυντήριο που διοικεί τον ΔΗΣΥ ) δικηγόρου ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ στην υπόθεση με το ασυμβίβαστο του Προέδρου της ΚΟΠ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΜΑ. Οι γνωρίζοντες τα τεκταινόμενα στην Πινδάρου και μαζί και οι πράκτορες της ΞΥΠ, επισημαίνουν ότι ο ΚΡΙΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ, ο οποίος είναι και μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ με την παράλληλη ανάμειξη του και τις δηλώσεις του στο θέμα Κούμα θα προκαλέσει τεράστια ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ και θεσμική εκτροπή στο κόμμα. Ε, δεν μπορεί από την μια φορώντας το καπέλο του δικηγόρου να καταφέρεται εναντίον των πάντων , του Προέδρου της Επιτροπής Θεσμών- βουλευτή του ΔΗΣΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ που πρωτοστάτησε στην ανάδειξη του σχετικού θέματος συμπεριλαμβανομένους και από την άλλη να βάζει την τραγιάσκα του και να είναι μέλος της ανωτάτης ηγεσίας του κόμματος, που στο συγκεκριμένο θέμα έχει διαφορετική άποψη από αυτή του υπερασπιστή Κούμα. Αν δε την ερχόμενη Τετάρτη κληθεί στην Επ. Θεσμών για την συζήτηση του σχετικού θέματος προφανώς το ΑΚΕΛ και οι υπόλοιποι θα προτρέξουν να επισημάνουν ότι φορεί και την τραγιάσκα του, ήτοι παρουσιάζεται και ως μέλος του Ε.Γ του ΔΗΣΥ.

• Η ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑ , αλλά και η περιρρέουσα με τους σχετικούς συνειρμούς περί κουμπάρων και συνεταίρων του Κούμα και της ανάμειξης μέλους της ηγεσίας του ΔΗΣΥ ως υπερασπιστή του Προέδρου της ΚΟΠ, φωνάζουν αρκετοί γαλάζιοι, ότι θα αφήσει στίγματα στο κόμμα και στην νέα σελίδα που θέλει να γυρίσει. « Μην μας πουν ότι καλύπτουμε και τον Κούμα» φώναζε στους διαδρόμους της γαλάζιας πολυκατοικίας ηγετικό στέλεχος του κόμματος…

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΧΡΥΣΟΔΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ - Ο ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΑ

• Παραιτείται από Επαρχιακός Γραμματέας του ΔΗΚΟ Αμμοχώστου ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΥΣΟΔΟΝΤΑΣ, αφού νοιώθει θιγμένος, πρσβεβλημένος και παραμελημένος. Ιδιαίτερα από τον βουλευτή ΧΡΗΣΤΟ ΣΕΝΕΚΚΗ, τον οποίο θεωρεί ως πολέμιο του και ότι δεν μπορούν να συνεργαστούν μετά τις βουλευτικές εκλογές που ήταν αντίπαλοι. Αφορμή δόθηκε από την αφαίρεση του δικαιώματος να εκπροσωπεί το ΔΗΚΟ στην κατάθεση στεφάνων σε κηδείες- μνημόσυνα, το οποίο και επωφελείται ο βουλευτής Χρ. Σενέκκης. Για να δούμε αν θα παρέμβει ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ στην διαμάχη και να βάλει κώδικα για τα στεφάνια. Τα χάπια μου ρε τα Πριγκιπικά.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Τα όρνεα (κι εμείς ανάμεσα τους το ομολογούμε) έπεσαν και κατασπάραξαν τον ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ γιατί ανήρτησε στον λογαριασμό του Υφυπουργείου Πολιτισμού την παρουσία του στα γενέθλια του Πρίγκιπα Νικόλα στο παλάτι ντε λα Στρακκέ. Βλέποντας τον Πρόεδρο του ΚΟΑ ΑΝΤΡΕΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ να αναρτά στους λογαριασμούς του οργανισμού, την παρουσία του στην ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ, τα χαχανητά και τις δημόσιες του σχέσεις με φίλους – γνωστούς διερωτηθήκαμε αν το πατητήρι ή η κατανάλωση οίνου μετατράπηκαν σε ολυμπιακά αθλήματα και ο ΚΟΑ συμπαρίσταται στους αθλητές. Έλεος δηλαδή. Η καταφερτζού Υπουργός Παιδείας ΑΘΗΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ το γνωρίζει ότι είναι και αρμόδια για τον αθλητισμό;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση