ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΚΕΛ: Μαυρίστε Νιαζί - Προωθήστε Κέττηρο - Γεωργίου - ΚΑΣΣΕΛΑΚίζοντες σε απόγνωση

Καραμπόλα αλλαγών ενισχύει το ΑΚΕΛ - Δεν θέλουν επανεκλογή Νιαζί Κ.

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΑΚΕΛ Η ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΨΗ ΝΙΑΖΙ Κ. ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

Διαταγή εξεδόθη από ηγεσία του ΑΚΕΛ προς τον κόκκινο στρατό και άπαντες τους συντρόφους στις ομάδες βάσης και λοιπούς εξαρτώμενους. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΝΙΑΖΙ. Τι; Πως; Οξύμωρο σχήμα θα αναφωνήσετε ; Ε, συμβαίνουν κι αυτά όταν οι εκλογικές ανάγκες ενός κόμματος επιτάσσουν να συμπεριλάβουν για εξειδικευμένους λόγους στα ψηφοδέλτια ανθρώπους που απευθύνονται σε συγκεκριμένες ομάδες πολιτών, και συνομοταξίες που οι ηγεσίες θεωρούν ΑΠΑΤΗΤΑΜΟΝΟΠΑΤΙΑ. Κάπως έτσι νοιώθει και ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ και οι υπόλοιποι του κόκκινου κονκλαβίου, για τον Ευρωβουλευτή ΝΙΑΖΙ ΚΙΖΙΛΓΙΟΥΡΕΚ. Όπως λέει και ο κόκκινος σύντροφος, ο Τ/Κ Ευρωβουλευτής θεωρείται ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΚΟ για το κόμμα της αριστεράς…

ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΙΕΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΜΙΣΘΟ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Το ΔΙΛΗΜΜΑ εξαρχής βασάνιζε την ηγεσία του ΑΚΕΛ, δηλαδή της συμπερίληψης του Νιαζί Κ. στο ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις Ευρωεκογές ή ανεύρεσης ενός άλλου Τουρκοκύπριου, που να εκπληρώνει αφενός το διαχρονικό αφήγημα του κόμματος περί του ότι οι Τ/Κ είναι αδέλφια, αφετέρου να ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΤΕΙ ο συγκεκριμένος ο οποίος το διάστημα της θητείας του στις Βρυξέλλες έδειξε ΠΛΗΡΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ στο κόμμα, υιοθετώντας την δική του πολιτική σε πλείστα θέματα, ενίοτε αφήνοντας το ΑΚΕΛ διαφωνούντα και εκτεθειμένο ενώ το κυριότερο ΤΣΑΛΑΠΑΤΟΥΣΕ τα κομματικά ΘΕΣΜΙΑ που προτάσσουν ότι οι εκλελεγμένοι πολιτειακοί αξιωματούχοι καταθέτουν στα ταμεία του κόμματος της αντιμισθία τους και τους επιστρέφει μισθό το κόμμα κατά πώς θα κρίνει και ανάλογα με μια σειρά παραμέτρων. Εξάλλου αρκετά ΚΟΡΥΦΑΙΑ στελέχη του ΑΚΕΛ κυριολεκτικά ΣΥΝΕΘΛΙΒΗΣΑΝ γιατί δεν υπάκουσαν και δεν τήρησαν τον ιερό κανόνα του κόμματος.

Έτσι το ΑΚΕΛ θέλει τις ψήφους Νιαζί Κ. αφού και οι προσπάθειες για εξεύρεση ενός άλλου Τ/Κ δεν καρποφόρησαν ή θεωρείται ότι δεν θα αποδώσει αντίστοιχους ψήφους, οπόταν και συναίνεσαν στην ένταξη του στο ΚΟΚΚΙΝΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, αλλά με σαφή στόχο και προοπτική να μην ΥΠΟΒΟΗΘΗΘΕΙ για να εκλεγεί στο Ευρωκοινοβούλιο. Υπενθυμίζουμε ότι στις προηγούμενες εκλογές τον δρόμο για τον ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ των Βρυξελλών (αφειδώλευτο χρήμα 14 χιλιάδων Ευρώ + εξτραδάκια, γνωριμίες στα κέντρα αποφάσεων μακριά από τους Ευρωττοπουζοκυπραίους) άνοιξε στον Νιαζί η τότε ηγεσία του ΑΚΕΛ και ειδικότερα ο τέως Γενικός Γραμματέας ΑΝΤΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ (καλημέρα στον Αντρίκκο μας, κάναμε μαύρα μάτια να τον δούμε στον Ναό της Δημοκρατίας). Ο Νιαζί Κ. πήρε 4 χιλιάδες ψήφους από Τ//Κ, που στις σημερινές εκλογικές συνθήκες και αν ληφθεί υπόψη ότι στα 5 χρόνια της θητείας του στο ευρωκοινοβούλιο φιλοξένησε - με λεφτά των μακάκων ευρωπαίων φορολογουμένων - κατά το πλείστον δεκάδες Τ/Κ, και ότι διαθέτει γραφείο στα κατεχόμενα, συντείνουν στην αναγκαιότητα να καρπωθεί το ΑΚΕΛ τους ψήφους του.

ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΝΙΑΖΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΤΟΥ ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΣΥΜΠΗΞΟΥΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

Μην νομίζετε ότι δεν έχει και ο Τ/Κ πολιτικός παράπονα από το ΑΚΕΛ, αφού ένοιωσε αρκετές φορές ότι το κόμμα της αριστεράς δεν τον στήριζε και γενικώς δεν ταίριαζαν τα χνώτα τους. Ωστόσο, δεν προέκυψε άλλη ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για σύσταση Ευρωψηφοδελτίου, από το ούτω καλούμενο ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ , αφού όλοι οι θιασώτες της όποιας λύσης θεωρούν ότι αποτελούν το ΑΠΑΥΓΑΣΜΑ της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ (διαβάστε ΠΟΛΙΤΗ και τα άρθρα τους και θα αντιληφθείτε το μέγεθος τους…) οπόταν δεν μπορούν να ΧΩΡΕΣΟΥΝ σε ένα ψηφοδέλτιο. Έτσι και ο Νιαζί Κ. με ΒΑΡΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ακολουθεί το ΑΚΕΛ, αλλά αυτή την φορά δεν θα πάρει ψήφους Ε/Κ αριστερών, αφού ο κομματικός μηχανισμός βρίσκεται σε ΠΛΗΡΗ ΔΡΑΣΗ και η επαγρύπνηση θα αποδομήσει Νιαζί Κ. που απλώς θα περιοριστεί σε ρόλο ΨΗΦΟΣΥΛΛΕΚΤΗ για το ΑΚΕΛ.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΙΚΟΥ ΚΕΤΤΗΡΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ

Η κλίση στα ψηλά δώματα της ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ είναι πως ΑΝΤΙΒΑΡΟ στον Τ/Κ, μπορεί να αποτελέσει η ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ στήριξη του νυν Ευρωβουλευτή ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ και για την άλλη έδρα - που κατά πάσα πιθανότητα θα κατακτήσει το ΑΚΕΛ - να στηριχθεί ο βουλευτής Αμμοχώστου ΝΙΚΟΣ ΚΕΤΤΗΡΟΣ. Ο οποίος Κέττηρος, με την παραγωγικότητα του στο Κοινοβούλιο ως Πρόεδρος της Επιτροπής. Προσφύγων, την αφοσίωση στο κόμμα και την εργατικότητα του, κατάφερε να ανέλθει στις κομματικές βαθμίδες και να θεωρείται την παρούσα στιγμή η ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΗ για το ΑΚΕΛ λύση. Εξάλλου όπως πληροφορεί ο κόκκινος σύντροφος της ΞΥΠ, ο εκ Λύσης ορμώμενος βουλευτής ήταν και ο πρώτος στις προτιμήσεις των περιβόητων ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΒΑΣΗΣ ( ΚΟΒ) με τις οποίες αρχίζει η διαδικασία καταρτισμού των ψηφοδελτίων.

ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗ - ΠΑΜΠΟ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

Μετά δε και την διαφαινόμενη ΑΛΛΑΓΗ σκέψεων από τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο ΓΙΩΡΓΟ ΛΟΥΚΑΙΔΗ- που για λόγους που θα αναλύσουμε οσονούπω - δεν θα επιδιώξει εκλογή στο Ευρωκοινοβούλιο η λύση από τον Λυσιώτη (αμάν ρε αυτοί οι Λυσιώτες συνιστούν καρτέλ και τους βρίσκεις… δημοσιογραφικά παντού) φαντάζει ιδανική. Οι ενδοιασμοί της ηγεσίας ότι η εκλογή Κέττηρου θα αποδυναμώσει περαιτέρω την Κοινοβουλευτική ομάδα και ιδιαίτερα θα απωλέσει την αίγλη και την δύναμη σε μια ΚΑΙΡΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ Κοινοβουλευτική Επιτροπή, στην οποία προβάλλεται επισταμένα το έργο του κόμματος, ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΝΤΑΙ λόγω της ΚΑΡΑΜΠΟΛΑΣ αλλαγών που θα προκύψουν.

Την Προεδρία της Επ. Προσφύγων θα καταλάβει ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της, βουλευτής Λευκωσίας ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ, ο οποίος θεωρείται από το κόμμα ότι μετά την ΒΑΣΙΚΗ εκπαίδευση του σαν νεοσύλλεκτος στο Κοινοβούλιο είναι έτοιμος να αναλάβει την θέση Κέττηρου. Εξάλλου, ο πιστός ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΧριΧρι χρειάζεται να πάρει κι αυτός ΓΑΛΟΝΙΑ από το κόμμα. Σε σχέση με την διαδοχή του Κέττηρου στην Βουλή πρώτος επιλαχών είναι ο ιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΠΡΗ. Οι πληροφορίες της ΞΥΠ επιμένουν ότι ο πολύτεκνος ιατρός προβληματίζεται αν θα αφήσει την επιστήμη του για να μεταβεί στην ΖΟΥΓΚΛΑ με τα άγρια θηρία για δυο έτη. Μην ξεχνάμε ότι με την παραχώρηση της βουλευτικής αντιμισθίας στο κόμμα, το οποίο θα κρίνει ότι θα μπει βάσει ισχυόντων κριτηρίων στις κατώτατες μισθολογικές βαθμίδες, ο Κυπρή ενδεχομένως να απωλέσει και το ήμισυ των χρημάτων που καρπούται μηνιαίως!!! Ρίσκο για οικογενειάρχη που συνήθισε σε συγκεκριμένο τρόπο ζωής, αίφνης να αναποδογυρίζονται τα πάντα και να χρειάζεται να παρίσταται σε κηδείες - μνημόσυνα, να του ζητούν ρουσφέτι για την κόρη τους που τσακώθηκε με τον γαμπρό και άλλα απίθανα…

Δεύτερος επιλαχών στην εκλογική περιφέρεια Αμμοχώστου είναι ο καταξιωμένος διεθνολόγος ΠΑΜΠΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ, ο οποίος λόγω γνώσης και εμπειρίας θα δώσει σημαντική ώθηση στο κόμμα και σε ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ θέματα, λόγω και της τεράστιας του εμπειρίας από την συχνή παρουσία του στα ΜΜΕ, πέραν δε από την πολιτική του καθαρότητα και αξιομνημόνευτη στρατηγική του σε πλείστα θέματα είναι αγαπητός και στο κόμμα, αλλά και από τους προσωρινούς συμπολίτες του, Λεμεσιανούς. Δεν θα χρειαστεί ιδιαίτερος χρόνος προσαρμογής και το ΑΚΕΛ θα καλύψει επαρκώς τα όποια κενά παρουσιαστούν. Άσε που ως διαφανοκέφαλος τυγχάνει και της στήριξης της επονομαζόμενης στοάς (ποια γατάκια μασόνοι έχουν στοές…) «οι κκέληδες».

ΝΕΟΣ - ΩΡΑΙΟΣ - ΑΠΟΛΙΤΙΚ ΔΕΝ ΦΤΟΥΡΑΕΙ- ΚΛΑΜΑ ΟΙ ΚΑΣΣΕΛΑΙΚΙΖΟΝΤΕΣ ΣΤΕΦΑΝΟΙ

Το τρίπτυχο ωραίος, νέος και απολιτίκ δοκιμάστηκε και προκαλεί την απομάκρυνση για να μην πούμε και ΑΠΕΧΘΕΙΑ των πολιτών. Αποδείχτηκε περίτρανα στην Ελλάδα (χμ σε κάποιο βαθμό και στο Κυπριστάν), όπου ο ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής το ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΔΙΟΛΙΣΘΑΙΝΕΙ σε ποσοστά και αξιοπιστία. Μπορεί να είναι λίγος ο καιρός παραμονής του αλλά τα πολιτικά σημάδια διαφαίνονται. Οπόταν και οι ΚΑΣΣΕΛΑΚίζοντες και ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΔΕΣ στο Κυπριστάν, που υπέστησαν πολλαπλούς πολιτικούς οργασμούς με τον Στεφανάκο, ας συνέλθουν γιατί μπορεί ο κύριος να αποτελέσει και την καταστροφή της αριστεράς στην Ελλάδα. Όπως περιέγραψε ευκρινώς και η πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ η άνοδος του «μοιάζει με εξαγορά ενός πτωχευμένου κόμματος από ένα golden boy”. Οπόταν κλάψτε Κασσελακίζοντες και μαζί τους και εσείς σύντροφοι του ΑΚΕΛ και ιδιαίτερα ο συνονόματος του συζύγου του Ταίλερ, Στέφανος του Κυπριστάν, γιατί το εν λόγω μοντέλο είναι ΜΟΝΟ για τα σόσιαλ μίντια, τις λάιφ στάιλ σελίδες και αποτελούν ΠΡΥΟΤΕΧΝΗΜΑ. Και μας είπατε ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι και αδελφό κόμμα. Προσέξτε σύντροφοι τ’ αδέλφια και τις αδελφές και ερμηνεύστε περιπαθώς, κλαψουρίζοντας η χορωδία της Εζεκία, το άσμα της ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΜΑΡΙΝΕΛΛΑΣ «είμαστε αδέλφια/ γι’ αυτό και δεν πρέπει/ όπου βρεθείς να με κατηγορείς/ το ίδιο αίμα κυλάει μες τις φλέβες/ θέλω να ξέρω γιατί με μισείς». Υπέροχα άσματα …

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ. Θα συσκεφθούν σήμερα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, η Υπουργός Δικαιοσύνης και ο Αρχηγός Αστυνομίας. Τι; Για να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους, η Άννα του Κουτσχή και ο Στυλλής του Παπαθεωρή; Ου χάσατε επεισόδια. Για να μας περιπαίξουν ότι θα προχωρήσουν ενωμένοι για να προσφέρουν ασφάλεια στους πολίτες. Ευθύνες για το φιάσκο των επεισοδίων σε Λεμεσό και Χλώρακα; Αφού ο Πρέοδρος της Δημοκρατίας δεν τις απέδωσε σε κανένα εκ των δυο, τότε σημαίνει ότι τις ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΛΗΡΩΣ. Και άλλη μια τάτσα στο βιογραφικό του γιατί δεν ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΕ και τους δυο αφού επενέβη το πολιτικό ΣΥΜΠΑΝ να γλιτώσει την Κουκκίδου, ενώ κάποιοι αναφωνούν και με την δική μας συνδρομή, λόγω των δημοσιευμάτων ότι θα φύγει πυροβολώντας και δεν είναι καιρός για νέες περιπέτειες και αποκαλύψεις και του ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ. Α, Στυλλή μου και για χάρη του βασιλικού ποτίστηκε και η γλάστρα…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση