ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τορναρίτης VS Αβέρωφ - Αννίτα VS ΔΗΣΥ Λεμεσού - Αρμεύτης VS Καυκαλιάς

Οξύνονται οι κόντρες στον ΔΗΣΥ - Το πανόραμα υποψηφίων στους Δήμους της συμπρωτεύουσας

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - ΑΝΝΙΤΑ - ΔΙΠΛΑΡΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ

Ανοικτά μέτωπα και συγκρούσεις που προκαλούν επιδείνωση των εσωκομματικών προβλημάτων, παρατηρούνται στον ΔΗΣΥ τα τελευταία 24ωρα με την Πρόεδρο του κόμματος ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ να προσπαθεί να σβήσει φωτιές αλλά να μην αποδίδει τα μέγιστα σαν πυροσβέστης. Η ένταση στο γραφείο της Αννίτας Δ. στο Κοινοβούλιο ήταν διάχυτη και ορισμένες φορές ακούστηκαν μέχρι και τους διαδρόμους και το αίθριο που κατοικοεδρεύει ο Διοικητής της ΞΥΠ. Μάλιστα, για να υποβοηθήσει στην εξομάλυνση της κατάστασης, κλήθηκε εσπευσμένα ο Αναπληρωτής Πρόεδρος ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΔΙΠΛΑΡΟΣ, ο οποίος παρά το ότι η συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Υγείας που προεδρεύει αναβλήθηκε (η Βουλή βρίσκεται πλέον σε χειμερία νάρκη και εμφανώς υπολειτουργεί λόγω… εκλογών) έφθασε ασθμαίνοντας στον Ναό της Δημοκρατίας. Φαίνεται ότι υπάρχουν αρκετοί ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ στα κόμματα που εκκολάπτονται στον συγκεκριμένο Ναό.

ΕΠΕΛΑΣΗ ΦΟΥΛΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΦΕΡΝΕΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΜΕ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗ

Αρχίζοντας από την πρώτη σύγκρουση ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ, να επισημάνουμε ότι ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ ΝΙΚΟΣ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ του οποίου η διαμάχη και η κόντρα με τον τέως Πρόεδρο ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ είναι πασίγνωστη στους παροικούντες στον ΔΗΣΥ και το Κοινοβούλιο, θεώρησε ότι το κόμμα το τελευταίο διάστημα ΔΙΟΛΙΣΘΑΙΝΕΙ προς τις θέσεις ΦΟΥΛΛΗ και παρουσιάζεται ΕΡΜΑΙΟ στις ορέξεις του εξ Αργάκας πολιτικού. Προς τούτο δε και για σημειολογικούς λόγους, αλλά και ορθόδοξης κομματικής πρακτικής, ο Νίκος Τορναρίτης επισήμανε με όλους τους τόνους προς την Πρόεδρο Αννίτα Δ., αλλά και προς τον εκπρόσωπο τύπου ΟΝΟΥΦΡΙΟ ΚΟΥΛΑ, ότι η έκδοση ανακοίνωσης του κόμματος που να ΚΑΤΣΑΔΙΑΖΕΙ την κυβέρνηση και να εξυμνεί τις προτάσεις νόμου Αβέρωφ Ν. για το θέμα των πολλαπλών συντάξεων, παραπέμπουν σε Φουλλικό δάκτυλο.

Κυρίως όχι για το περιεχόμενο, αλλά για την σχετική χρονική στιγμή - τάιμινγκ το λένε στους Τρούλους- που παραπέμπει σε διολίσθηση προς τις θέσεις Αβέρωφ Ν., ενώ Τορναρίτης και άλλοι αξιωματούχοι επιχειρούν να συμμαζέψουν τα κομμάτια του ΔΗΣΥ και να ελκύσουν Χριστοδουλιδικούς εν όψει διπλών εκλογών. Υπενθυμίζουμε, ότι παρόμοια πρακτική ακολουθήθηκε και την περασμένη βδομάδα, όπου εκδόθηκε ανακοίνωση του ΔΗΣΥ για αναβάθμιση της οικονομίας από τους MOODY’S με τις θέσεις στην προκειμένη του τέως Υπουργού Οικονομικών ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΕΤΡΙΔΗ, άλλου στρατοπεδάρχη του Φούλλη.

ΤΡΙΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΦΟΥΛΛΗ ΜΕ ΑΥΞΗΣΗ ΟΡΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

Το κακό τρίτωσε και προκάλεσε την έκρηξη Τορναρίτη, με την εγγραφή στο πινάκιο της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής, για την συνεδρία στις 16 Οκτωβρίου της πρότασης νόμου του ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ, περί αύξησης του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης των βουλευτών, από το 60ο στο 65ο έτος ηλικίας. Προφανώς και η Πρόεδρος της Βουλής ΔΥΝΑΤΑΙ να καθυστερήσει την εγγραφή του σχετικού θέματος προς συζήτηση, με την σύμφωνη προφανώς γνώμη και της Προέδρου της Επιτροπής Οικονομικών ΧΡΙΣΤΙΑΝΑΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ, η οποία ωστόσο δεν μπορούσε να αναλάβει το βάρος της ευθύνης της αναβολής, λόγω των πιέσεων Φούλλη. Έτσι και ο Τορναρίτης ΔΙΑΒΛΕΠΕΙ ότι ο Αβέρωφ Νεοφύτου με τις ΕΥΛΟΓΙΕΣ και της Προέδρου του ΔΗΣΥ και της Βουλής θα ΚΑΘΑΓΙΑΣΤΕΙ το επόμενο διάστημα και με θέματα που αγγίζουν την κοινωνία θα παρουσιαστεί ως συνοδοιπόρος των βασανισμένων πολιτών. Η διαφωνία του ΤΟΡΝΑ δεν ήταν με το καθαυτό περιεχόμενο των προτάσεων, αλλά του τρόπου επανόδου του Φούλλη - στον οποίο καταλογίζονται και αρκετά εκ των δεινών του ΔΗΣΥ- , αλλά και με την αυξανόμενη ΕΠΙΡΡΟΗ του διαμέσου της πλαγίας οδού, στο κάδρο των αποφάσεων του κόμματος. Όπως επισημαίνουν αρκετοί προς την Αννίτα Δ. η προσπάθεια για να απομακρυνθούν οι κροκόδειλοι που περιδιαβάζουν στον ΔΗΣΥ( βλέπε ΝΙΚΑΡΟΣ- ΦΟΥΛΛΗΣ) ΑΝΑΤΙΝΑΖΕΤΑΙ… Προφανώς η αντίσταση Τορνα έχει και προληπτικούς λόγους για να μην εδραιωθούν οι Φουλλικοί στο κόμμα… και κάποια στιγμή να δει τον ΑΒΕΡΩΦ Ν. να συνοδεύει την Αννίτα στο Εθνικό Συμβούλιο. Τα χάπια μου, τους ορούς μου ρε, τους Τορναρισμένους…

ΣΧΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΣΥ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΕΞΑΛΛΟΙ ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΥΚΑΣ - ΤΣΙΡΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΡΜΕΥΤΗ

Πάμε και στο ΣΧΙΣΜΑ που επήλθε στον ΔΗΣΥ με την έντονη αντίδραση της Επαρχιακής γραμματείας Λεμεσού, για την ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ και που αποκαλύπτει ο Τμηματάρχης Υψηλής πολιτικής της ΞΥΠ, μεταξύ Αννίτας και Πρίγκιπα για να στηριχθεί για την Δημαρχία Λεμεσού ο ΔΗΚΟικός ΓΙΑΝΝΟΣ ΑΡΜΕΥΤΗΣ και για την θέση του Προέδρου του Επαρχιακού Συμβουλίου ο τέως Υφυπουργός Ναυτιλίας ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ. ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ οι γαλάζιοι της Λεμεσού, οι βουλευτές ΝΙΚΟΣ ΣΥΚΑΣ- ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΣΙΡΙΔΟΥ αφού προέκριναν τον νυν Δήμαρχο ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ως τον καταλληλότερο. Μάλιστα φωνάζουν ότι ο ΔΗΣΥ στην Λεμεσό έχει ποσοστό 36% και δεν μπορεί να παραχωρεί τον εμβληματικό αυτό δήμο της συμπρωτεύουσας, στον αριστερίζοντα Αρμεύτη που παρουσιάζεται ΔΗΚΟικός .

Επεξηγώντας τον προσδιορισμό «ότι παρουσιάζεται ΔΗΚΟικός», επισημάινουν οι καταβολές του είναι καθαρά αριστερές, ενώ είχε έτοιμη συμφωνία με τους ΑΚΕΛικούς πρώην βουλευτές ΑΝΤΡΕΑ ΧΡΙΣΤΟΥ - ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ο Κόκος Κόκου ο φίλος μου είναι και Επαρχιακός γραμματέας) να είναι υποψήφιος του κόμματος της αριστεράς. Όπως λένε και στα Πολεμίθκια, ο Κόκος Κόκου και οι χωρκανοί του, κρατούσε δυο σχοινιά το κοπέλι το Γιαννούι που περιτριγυρίζεται από Συναγερμικούς – χμ προσέξτε παρακαλώ - του ΝΙΚΑΡΟΥ, ήτοι τον ΕΥΓΕΝΙΟ ΧΑΜΠΟΥΛΑ, τον ΛΟΥΚΑ ΣΠΑΘΑΡΗ και τον ΝΤΙΝΟ ΕΛΛΗΝΑ. Ο Γιαννής που αρμέγει Ρώσους, καθότι αρχιτέκτοντας περιωπής με ειδικότητα στον σχεδιασμό πύργων και άλλων πολυτελών κατοικιών, κατάφερε να πείσει Αννίτα και Πρίγκιπα ότι είναι ο καταλληλότερος, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού και τους ΣΥναγερμικούς της Λεμεσού και τους συντρόφους του ΑΚΕΛ. Τα χάπια μου ρε τα αγορασμένα, συνοδευόμενα από την έκφραση του φαρμακοποιού μου που πλασάρει διαρκώς, υποδυόμενος τον ΣΠΥΡΟ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ που απευθυνόμενος στον ΝΙΚΟ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟ στην ασπρόμαυρη ελληνική ταινία «ΛΟΛΑ» του αναφώνησε «είναι πολλά τα λεφτά Άρη».

ΤΟ ΑΚΕΛ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΚΑΥΚΑΛΙΑ ή ΚΩΣΤΑ - ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΣΟΥΛΟΦΤΑ

Οπόταν στο ΑΚΕΛ στρέφονται προς άλλη επιλογή με υποψήφιους τους βουλευτές ΑΝΤΡΟ ΚΑΥΚΑΛΙΑ και ΚΩΣΤΑ ΚΩΣΤΑ. Αν και ο ΚΑ(Φ)ΚΑ (παραπέμπουμε στον τεράστιο λογοτέχνη - πεζογράφο δίνοντας αντίστοιχο προσωνύμιο στον δραστήριο, καλοσυνάτο βουλευτή του ΑΚΕΛ) δεν θα ήθελε να είναι υποψήφιος, εντούτοις εφόσον τον καλέσει το κομματικό καθήκον θα ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ. Εξάλλου θα τερματιστεί η δράση του ως Πρόεδρος της Επ. Εργασίας της Βουλής, όπου διαπρέπει και θα αφήσει κενό που δύσκολα θα καλυφθεί… Ωστόσο η ηγεσία για «ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΥΣ» λόγους δεν προτιμά τον διαθέσιμο βουλευτή ΚΩΣΤΑ ΚΩΣΤΑ, ο οποίος χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης σε όλους τους πολιτικούς χώρους και θα μπορούσε να αποτελέσει ΑΝΤΙΒΑΡΟ στην υποψηφιότητα Αρμεύτη.

Το ΑΚΕΛ για περιφερειάρχη θα στηρίξει τον Διευθυντή του ΣΑΛΑ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΟΥΛΟΦΤΑ ενώ στον Δήμο Πολεμιδιών θα επανέλθει δριμύτερος και γλυκύτερος ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ και στους Δήμους Δυτικής Λεμεσό τον ΠΑΝΤΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ και Ανατολικής τον ΚΥΡΙΑΚΟ ΞΥΔΙΑ. Η δε συμμαχία ΔΗΣΥ- ΔΗΚΟ στον Δήμο Ανατολικής Λεμεσού τον συναγερμικό ΚΟΥΛΛΗ ΤΣΑΓΓΑΡΗ και επίσης τον ομόσταβλο του στον Δήμο Δυτικής ΑΡΙΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ. Στα δε Πολεμίδια τον ΔΗΚΟικό ΑΝΤΡΟ ΘΕΟΔΩΡΟΥ. Φυσικά θα υπάρξουν ΑΝΤΑΡΤΕΣ και αντιρρησίες των κομμάτων και θα γίνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΧΑΜΟΣ με τα προβλήματα στα κόμματα να διογκώνονται.

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Προσέξτε πως προσδιορίζεται το μονοπώλιο στον ιδιωτικό τομέα χωρίς αντιδράσεις όμως από τους επηρεαζόμενους. Ανακήρυξε το κράτος ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟ, αφού όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου της Βουλής ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΟΥΛΙΑΣ του ανατίθεται το 90% των δημοσίων έργων!!! Αμάν τα χάπια μου τα εργολαβίστικα.

ΥΓ: Η θεσπέσια καλλίπυγος βρίσκεται σε διαδικασία επαγγελματικής ανόδου και ο ερωτοχτυπημένος πολιτικάντης της συμπαραστέκεται εκ του μακρόθεν, στέλνοντας την θετική του ενέργεια και ακούγοντας τον αείμνηστο ερωτικό τροβαδούρο ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΓΙΑΤΖΗ (εξίσου υπέροχα το τραγουδάει η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ) να ερμηνεύει περιπαθώς τους στίχους «δε ζω χωρίς εσένα ούτε λεπτό / αγάπη μου της μοίρας ήταν γραφτό / θέλω κοντά σου να μείνω / θέλω σκιά σου να γίνω / κάθε πληγή ν’ απαλύνω / που σε πονά». Υπέροχοι στίχοι που ηρεμίζουν την ψυχή…. Καλό Σ/Κ σε όλους…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση