ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#ΜediaBlog: O απελπισμένος καναλάρχης και η δημοσιογραφική επιτυχία της χρονιάς

Η αποκάλυψη της Μέγκαν ότι το παλάτι φοβόταν μην προκύψει μαύρος πρίγκιπας προακάλεσε σεισμό και στο παλάτι και στα ΜΜΕ

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Τεράστιο πρόβλημα έχει προκύψει σε μεγάλο κανάλι με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν παραγωγές ακόμα και ειδησεογραφικές εκπομπές και αυτό το ίδιο το δελτίο ειδήσεων.

Εάν αληθεύουν οι φήμες που συζητούνται σε δημοσιογραφικά πηγαδάκια, ο καναλάρχης θα πρέπει να βρει άμεσα ρευστό διαφορετικά κινδυνεύει να αντιμετωπίσει την οργή των εργαζομένων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν, οι αντιδράσεις δεν περιορίζονται μόνο στο δημοσιογραφικό τμήμα αλλά απλώνονται σε όλο το φάσμα των εργαζομένων και των συνεργατών.

Και, όπως ακούω, εκείνο που φοβάται ο καναλάρχης και η διοίκηση του σταθμού είναι πως εάν ληφθούν απεργιακά μέτρα η κατάσταση θα εξελιχθεί σε χιονοστιβάδα χωρίς σταματημό.

Η κατάσταση γίνεται χειρότερη όταν προσθέσει κανείς και τις πληροφορίες πως εκτός από τους εργαζόμενους στο κανάλι την υπομονή τους έχουν χάσει και οι τράπεζες.

Παρά τις αντιδράσεις για το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Γιουροβίζιον, η προώθηση του El Diablo συνεχίζεται κανονικά και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία μετά την διαφήμιση που του έγινε από όσους το… καταράστηκαν.

Το τραγούδι σημειώνει καθημερινά ρεκόρ και συγκεντρώνει όλο και περισσότερα θετικά σχόλια στο εξωτερικό.

Όπως ακούω, το ΡΙΚ μετά και την ξεκάθαρη στήριξη που είχε από την κυβέρνηση, δεν κάνει καμιά σκέψη για απόσυρση του τραγουδιού από την Γιουροβίζιον. Αντιθέτως κάποιοι μιλάνε όλο και πιο συχνά για επανάληψη της επιτυχίας που είχε η Κύπρος όταν μας εκπροσώπησε η Ελένη Φουρέϊρα και κάποιοι άλλοι βλέπουν ακόμα και την πρωτιά. Στηριζόμενοι πάντα στην πολύ θετική ανταπόκριση που έχει το τραγούδι στην Ευρώπη αλλά και αλλού.

Και το ερώτημα που υποβάλλουν είναι που θα διοργανωθεί η Γιουροβίζιον εάν όντως κερδίσουμε τον διαγωνισμό.

Κάποιος συνάδελφος εισηγήθηκε όπως ζητηθεί από Ιερά Αρχιεπισκοπή η παραχώρηση ενός από τους πολλούς χώρους που διαθέτει…

Αυτό θα πει τηλεοπτική επιτυχία! Η συνέντευξη που πήρε η Όπρα από τον πρίγκιπα Χάρι και τη σύζυγό του Μέγκαν κάνει τον γύρο του κόσμου και γίνεται πρώτο θέμα σε όλα τα ΜΜΕ. Ιδιαίτερα η αποκάλυψη της ότι παλάτι τρέμανε στην σκέψη ο γιος της υπήρχε το ενδεχόμενο να είναι ένας πρίγκιπας με σκούρο δέρμα.

Είπε μάλιστα ότι υπήρξαν πολλές συζητήσεις της οικογένειας με τον Χάρι, αλλά και με την ίδια στις οποίες της τόνιζαν τους κινδύνους που μπορεί να επιφέρει αυτό στη μοναρχία. Αλλά στα ταξίδια που έκανε με τον Χάρι στην Κοινοπολιτεία και όταν είδε την αγάπη του κόσμου σκέφτηκε πως ένας σκουρόχρωμος πρίγκιπας θα ήταν κέρδος για την μοναρχία.

Η συνέντευξη προκάλεσε σεισμό στο παλάτι αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει εκδοθεί καμιά ανακοίνωση ή υπήρξε άλλη αντίδραση από τους λευκούς βασιλιάδες και πρίγκιπες για τις αποκαλύψεις…

 

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X