ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το ξέσπασμα Αβέρωφ: «Γιατί ενοχλούνται οι σύντροφοι;» (Vid)

Η απάντησή του στο «Λες ψέματα»

Μερικές πολύ έντονες στιγμές περιελάμβανε η έκτακτη συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής, για συζήτηση του πορίσματος για την κατάρρευση του Συνεργατισμού. Οι πιο εκρηκτικές τοποθετήσεις προέρχονταν από τους βουλευτές των δύο μεγαλύτερων κομμάτων, ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, με εκατέρωθεν αιχμές, μέχρι που ήρθε η επίθεση κατά μέτωπον του βουλευτή του ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου, στον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Σε κάποιο σημείο της ομιλίας του, ο κ. Νεοφύτου αναφέρθηκε σε πρόσωπα από το κόμμα του που είχαν παραιτηθεί από την Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα, ενώ αναφέρθηκε και στον Λάμπρο Πιερή, μέλος του ΑΚΕΛ. Συγκεκριμένα, είπε ότι τα πρώτα μέλη της επιτροπείας που παραιτήθηκαν ήταν του ΔΗΣΥ. «Ο αντιπρόεδρος της επιτροπείας Λάμπρος Πιερή έμεινε γαντζωμένος μέχρι τέλους στην καρέκλα» ανέφερε ο κ. Νεοφύτου προκαλώντας την αντίδραση του εκπροσώπου τύπου του ΑΚΕΛ Στέφανου Στεφάνου. «Ο Λάμπρος Πιερή παραιτήθηκε όμως ο υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης παρακάλεσε τον κ. Πιερή να ανακαλέσει την παραίτηση του γιατί δεν θα μπορούσε να πάρει αποφάσεις. «Προσέξτε τι λέτε γιατί θα μιλούμε κι εμείς» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Στεφάνου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου να διερωτάται για ποιο λόγο χάνουν την ψυχραιμία τους «οι σύντροφοι».

«Γιατί λες ψέματα», αναφώνησε ο κ. Στεφάνου, από την θέση του, με τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ να αναρτά ένα βίντεο από την ομιλία του, με την ημερομηνία παραίτησης του κ. Πιερή, ως απάντηση στους... «συντρόφους», Άντρο Κυπριανού και Στέφανο Στεφάνου:

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση