ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γι' αυτό ξέσπασε ο Φουρλάς: «Ήξερα τι γινόταν πίσω μου» (vid)

Έδωσε εξηγήσεις για ξέσπασμά μετά την επανεκλογή του

24news team

Σε ένα έντονο και μη αναμενόμενο, θα έλεγε κανείς, ξέσπασμα, προχώρησε ο επανεκλεγείς Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ, Λουκάς Φουρλάς, μέσω του οποίου «κάρφωσε» πρόσωπα εντός του ίδιου του κόμματός του, τα οποία σύμφωνα με τον ίδιο, δεν τον ήθελαν στο ψηφοδέλτιο. 

Όσα είπε την Δευτέρα (10/6):

Μιλώντας στον «Alpha Κύπρου», ο κος. Φουρλάς είπε: «έχω ακούσει πάρα πολλά, ότι δεν έκανα τίποτα στις Βρυξέλλες, ότι δεν βοήθησα το κόμμα, ότι ήμουν εκτός, μη κομματικός και δεν ήμουν καθαρός Συναγερμικός. Τα λέω όλα αυτά με πολύ παράπονο».

«Κάποιοι εξακολουθούν να μου συμπεριφέρονται λες και είμαι κάτι εκτός και όχι να μου συμπεριφέρονται αλλά και να μου χτυπούν κιόλας, όπως έκαναν και σε αυτή την προεκλογική περίοδο, είχαν την εντύπωση ότι όλα αυτά ξεθύμαναν το 2019 απέναντι μου, αλλά δυστυχώς δεν», προσθέτοντας με έντονο ύφος ότι, «το μισό σχεδόν πολιτικό σώμα έκρινε πως δεν θα έπρεπε να είμαι στο ψηφοδέλτιο και μέχρι και την τελευταία στιγμή μου έλεγαν φίλοι ότι τους έπαιρναν τηλέφωνο κομματικοί για να κόψουν τον Φουρλά».

Ο κος Φουρλάς ξεκαθάρισε πως έχει ενημερώσει την πρόεδρο του κόμματος, Αννίτα Δημητρίου, «είναι αρκετά έξυπνη και τα έβλεπε και η ίδια, άλλωστε αυτοί που το έκαναν δεν το έκαναν κρυφά αλλά το έκαναν πολύ φανερά».

«Έχω την εντύπωση πως στόχος δεν ήμουνα μόνο εγώ», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Ευρωβουλευτής ενώ καταλήγοντας διευκρίνισε: «δεν είμαι θυμωμένος αλλά είχα κουραστεί να ακούω να παίρνουν τηλέφωνο κομματικοί και να λένε κόψτε το Λουκά, δεν είναι δικός μας, και να μου φορτώνουν διάφορους χαρακτηρισμούς. Δεν ήταν ηθικό αυτό που έκαναν απέναντι μου, αρκετά είχα σιωπήσει».

«To έκανα για μένα»

Την Τρίτη (11/6) o κύριος Φουρλάς, βρέθηκε καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΣΙΓΜΑ, «Πρωτοσέλιδο» και θέλησε να ξεκαθαρίσει τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτό το ξέσπασμα.

Όπως είπε, ήθελε να στείλει το μήνυμα ότι γνώριζε για όσα συνέβαιναν πίσω του και συμπλήρωσε ότι: «Αν θέλουμε να πάμε μπροστά χωρίς να αφήνουμε σκιές πρέπει να μιλήσουμε… Το έκανα για εμένα, ήταν θέμα αρχής», τόνισε μεταξύ άλλων.

Όσο για την παρουσία του, αναρωτήθηκε γιατί ενοχλεί τόσο πολύ, με τον ίδιο να δηλώνει ότι δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό.

Επίσης, άφησε ξανά αιχμές ότι ενδεχομένως δεν ήταν μόνο προς το πρόσωπό του που έγινε αυτό, αλλά να υπήρξαν κι άλλες στόχοι. 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X