ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ενθουσιασμένος ο Φειδίας - Τον έστρωσε στο διάβασμα ο Φουρλάς

«Τις τελευταίες δύο μέρες βλέπουμε ένα καινούργιο πολιτικό σκηνικό εδώ στην Κύπρο»

24news team

Το πρωί της Τρίτης, 11 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία» η ανακήρυξη των εκλεγέντων Μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Πρόκειται για τους Λουκά Φουρλά και Μιχάλη Χατζηπαντέλα (ΔΗΣΥ), τον Γιώργο Γεωργίου (ΑΚΕΛ), τον Φειδία Παναγιώτου (ανεξάρτητος), τον Γεάδη Γεάδη (ΕΛΑΜ) και τον Κώστα Μαυρίδη (ΔΗΚΟ).

Υπενθυμίζουμε ότι, η «βόμβα» Φειδίας Παναγιώτου, μονοπωλεί τις πολιτικές συζητήσεις από το βράδυ της Κυριακής αφού με τις 71.330 ψήφους που έλαβε, αριθμός ρεκόρ για ανεξάρτητο υποψήφιο, εξασφάλισε έδρα στην Ευρωβουλή στερώντας την παράλληλα από το ΑΚΕΛ.
Μετά την ανακήρυξή του ως Ευρωβουλευτής ο Φειδίας Παναγιώτου, αγκαλιά με την μητέρα του Ειρήνη, έκανε δηλώσεις στον «Alpha Κύπρου» δηλώντας χαρούμενος αφού όπως είπε, «τις τελευταίες δύο μέρες βλέπουμε ένα καινούργιο πολιτικό σκηνικό εδώ στην Κύπρο. Πήραν μηνύματα κάποιοι και προσπαθούν να αλλάξουν…». Μάλιστα ως προς αυτό, ο Φειδίας τόνισε πως αυτός ήταν ένας από τους μεγαλύτερους στόχους του, να «αναγκάσει» τους Κύπριους πολιτικούς να εκσυγχρονιστούν και να αλλάξουν την συμπεριφορά τους.

Ακολούθως ο νεαρός Ευρωβουλευτής ξεκαθάρισε, μετά από σχετική παρατήρηση του δημοσιογράφου για την ενδυματολογική επιλογή του, ότι στους τόπους που πρέπει να ντύνεται πλέον επίσημα θα το πράξει και ό,τι χρειάζεται θα το κάνει για να βγάλει την Κύπρο ασπροπρόσωπη.

Αναφερόμενος στο ταξίδι του στις Βρυξέλλες είπε, «Θα πάω στις Βρυξέλλες να γνωρίσω το Ευρωκοινοβούλιο, είμαι ενθουσιασμένος και ευχαριστώ όλους τους Ευρωβουλευτές μας που θέλουν να βοηθήσουν. Και με τον κύριο Φουρλά έκατσα και μίλησα πολλές ώρες, πήρα σημειώσεις, μου είπε πολλά πράγματα. Έχω άγνοια για το τι θα βρω μπροστά μου όπως και οι καινούργιοι Ευρωβουλευτές αλλά θα μάθω».

@fidiaspanayiotou

 

♬ original sound - Fidias Panayiotou

Εν κατακλείδι, ο Φειδίας είπε τόνισε, πρέπει να βγουν μπροστά καθαρά άτομα και ίσως από κόμματα αρκεί το κόμμα να δίνει το βήμα σε εσένα και μέσω σου να μην προσπαθεί να εξυπηρετήσει κομματικά συμφέροντα αλλά το λαό.

Η κυρία Ειρήνη από πλευράς της ευχήθηκε στο παιδί της καλή επιτυχία, «θέλω να του πω να συνεχίσει τη δίψα του για μάθηση και να συνεργαστεί άψογα με τους υπόλοιπους πέντε Ευρωβουλευτές για το καλό της Κύπρου». 

 Δείτε το βίντεο

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X