ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξέσπασε ο Φουρλάς: «Δεν με ήθελαν στο ψηφοδέλτιο... αρκετά είχα σιωπήσει»

«Δεν είμαι θυμωμένος αλλά είχα κουραστεί...»

24news team

Ο επανεκλεγέντας Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ, Λουκάς Φουρλάς παρά την νίκη του και το «εισιτήριο» που εξασφάλισε άνετα για τις Βρυξέλλες, εξέφρασε τα παράπονά του για την συμπεριφορά από μέλη του κόμματος καταγγέλλοντας πως κάποιοι τον ήθελαν εκτός ψηφοδελτίου.

Μιλώντας στον «Alpha Κύπρου», ο κος. Φουρλάς είπε: «έχω ακούσει πάρα πολλά, ότι δεν έκανα τίποτα στις Βρυξέλλες, ότι δεν βοήθησα το κόμμα, ότι ήμουν εκτός, μη κομματικός και δεν ήμουν καθαρός Συναγερμικός. Τα λέω όλα αυτά με πολύ παράπονο».

«Κάποιοι εξακολουθούν να μου συμπεριφέρονται λες και είμαι κάτι εκτός και όχι να μου συμπεριφέρονται αλλά και να μου χτυπούν κιόλας, όπως έκαναν και σε αυτή την προεκλογική περίοδο, είχαν την εντύπωση ότι όλα αυτά ξεθύμαναν το 2019 απέναντι μου, αλλά δυστυχώς δεν», προσθέτοντας με έντονο ύφος ότι, «το μισό σχεδόν πολιτικό σώμα έκρινε πως δεν θα έπρεπε να είμαι στο ψηφοδέλτιο και μέχρι και την τελευταία στιγμή μου έλεγαν φίλοι ότι τους έπαιρναν τηλέφωνο κομματικοί για να κόψουν τον Φουρλά».

Ο κος Φουρλάς ξεκαθάρισε πως έχει ενημερώσει την πρόεδρο του κόμματος, Αννίτα Δημητρίου, «είναι αρκετά έξυπνη και τα έβλεπε και η ίδια, άλλωστε αυτοί που το έκαναν δεν το έκαναν κρυφά αλλά το έκαναν πολύ φανερά».

«Έχω την εντύπωση πως στόχος δεν ήμουνα μόνο εγώ», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Ευρωβουλευτής ενώ καταλήγοντας διευκρίνισε: «δεν είμαι θυμωμένος αλλά είχα κουραστεί να ακούω να παίρνουν τηλέφωνο κομματικοί και να λένε κόψτε το Λουκά, δεν είναι δικός μας, και να μου φορτώνουν διάφορους χαρακτηρισμούς. Δεν ήταν ηθικό αυτό που έκαναν απέναντι μου, αρκετά είχα σιωπήσει».

 Δείτε το βίντεο

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X