ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απάντηση ΔΗΚΟ: «Όσο πλησιάζουν οι εκλογές στο Προεδρικό χάνουν την ψυχραιμία τους»

Απάντηση Δαμιανού σε Κούσιο

Όσο πλησιάζουν οι εκλογές της Κυριακής, στο Προεδρικό χάνουν την ψυχραιμία τους, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΔΗΚΟ, απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Αυτούσια η δήλωση του Αντιπροέδρου ΔΗΚΟ και υποψήφιου Βουλευτή Λευκωσίας Μιχάλη Δαμιανού

Είναι εμφανές από τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου της κυβέρνησης Αναστασιάδη / ΔΗΣΥ, ότι όσο πλησιάζουν οι εκλογές της Κυριακής, στο Προεδρικό χάνουν την ψυχραιμία τους.
Αντιλαμβανόμαστε την προσπάθεια του κ. Κούσιου για να αποπροσανατολίσει τον κόσμο με το να επιτίθεται στο Δημοκρατικό Κόμμα. Μας επιτίθονται επειδή φοβούνται ένα ισχυρό ΔΗΚΟ στην επόμενη Βουλή. Επειδή ξέρουν ότι το ΔΗΚΟ θα συνεχίσει να απαιτεί διαφάνεια, έλεγχο και κάθαρση.
Μπορεί στο Προεδρικό να τα έχουν ξεχάσει, ο κυπριακός λαός όμως θυμάται. Θυμάται το πόρισμα Αρεστή που καταλογίζει βαρύτατες ευθύνες για την κατάρρευση του Συνεργατισμού στην κυβέρνηση Αναστασιάδη / ΔΗΣΥ. Θυμάται το πόρισμα Νικολάτου, σύμφωνα με το οποίο το 51.8% των πολιτογραφήσεων που έγιναν επί διακυβέρνησης τους ήταν παράνομες. Θυμάται τον διεθνή διασυρμό της Κύπρου, λόγω του σκανδάλου των χρυσών διαβατηρίων.
Τα θυμάται και θα δώσει την απάντηση του, αποδοκιμάζοντας τους, στις 30 Μαΐου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση