ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπόθεση Μαντλίν - Νέες σοκαριστικές καταγγελίες για τον βασικό ύποπτο

Φέρεται να απήγαγε και βίασε ακόμη ένα κορίτσι

Ακόμη περισσότερα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον Κρίστιαν Μπρίκνερ, τον βασικό ύποπτο της εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚάν, καθώς φέρεται να είχε κρατήσει όμηρο ένα κορίτσι ηλικίας 13 ετών για περίπου τέσσερις ημέρες.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη Sun, ο Γερμανός παιδόφιλος φέρεται να καυχιόταν σε συγκρατούμενό του, υποστηρίζοντας ότι είχε βιάσει την 13χρονη.

Ο 49χρονος συγκρατούμενός του ανέφερε στο δικαστήριο πως ο Μπρίκνερ του είπε ότι το κορίτσι ήταν μόλις 13 ετών και είχε φύγει από κατασκήνωση και πως την κράτησε στο Αλγκάρβε. Ισχυρίζεται ότι ο Μπρίκνερ του είπε ότι την κράτησε για τέσσερις ημέρες στην αγροικία του στην Praia da Luz – το ίδιο θέρετρο όπου η Μαντλίν χάθηκε τον Μάιο του 2007.

Ο 49χρονος ζούσε μαζί με τον Μπρίκνερ στην αγροικία του και πέρασαν οκτώ μήνες μαζί στη φυλακή στην Πορτογαλία επειδή έκλεβαν ντίζελ από φορτηγά.

Υπενθυμίζεται ότι ο 47χρονος δικάζεται στη Γερμανία για τρεις βιασμούς και δύο κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών μεταξύ 2000 και 2017 μέσα και γύρω από το θέρετρο.

«Θα πει (σ.σ. στο δικαστήριο) ότι ο Μπρίκνερ του είπε ότι κάλεσε το κορίτσι να μπει σε αυτοκίνητο μαζί του και το κράτησε τέσσερις μέρες. Θα πει επίσης πως του είπε, ότι έδεσε το κορίτσι σε ένα κοντάρι και το κακοποίησε σεξουαλικά», ανέφερε πηγή κοντά στον 49χρονο Αυστριακό.

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση