ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπόθεση 12χρονης: Να μην αναγνωριστούν ελαφρυντικά στον Μίχο πρότεινε η εισαγγελέας

Κανένα ελαφρυντικό και για τη μητέρα της 12χρονης

Να μην αναγνωριστούν ελαφρυντικά ούτε στον 55χρονο βασικό κατηγορούμενο Ηλία Μίχο ούτε στη μητέρα της 12χρονης πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της12χρονης από τον Κολωνό.

Αναφορικά με τον ιδιοκτήτη mini market ο οποίος έχει καταδικαστεί κατά πλειοψηφία και για βιασμό και για μαστροπεία με θύμα την ανήλικη και δυνητικά βρίσκεται αντιμέτωπος ακόμα και με την ποινή των ισοβίων, εάν δεν αναγνωριστούν ελαφρυντικά, η εισαγγελέας ζήτησε να απορριφθεί το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου «λόγω των ειδεχθών πράξεων για τις οποίες καταδικάστηκε».

Αντιστοίχως η εισαγγελέας ζήτησε να απορριφθεί το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου που ζήτησε η υπεράσπιση της μητέρας της 12χρονης λόγω «της απαξίας του αδικήματος της εκβίασης και της παραμέλησης που είχε επιδείξει στην κόρη της».

Υπόθεση Κολωνού: Κανένα ελαφρυντικό ζητά και για τον «Μιχάλη» η εισαγγελέας

Για τους υπόλοιπους κατηγορουμένους που έχουν καταδικαστεί ως πελάτες ζήτησε να αναγνωριστούν ελαφρυντικά μόνο σε όσους άπαξ συνευρέθηκαν ερωτικά με την 12χρονη, ενώ σε έναν ζήτησε να αναγνωριστεί το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας.

Να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό ζήτησε η εισαγγελέας και για τον 59χρονο συνταξιούχο ναυτικό με το προσωνύμιο «Μιχάλης». Η διαδικασία συνεχίζεται κεκλεισμένων των θυρών.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση