ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραγωδία στην Ελλάδα: Όχημα έπεσε σε στάση λεωφορείου - Νεκρές μια 68χρονη και μια 20χρονη

Βέροια: Συνελήφθη ο 64χρονος οδηγός του ΙΧ, το οποίο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε σε στάση λεωφορείων

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (01/04), γύρω στις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, στο ύψος του γηπέδου της περιοχής.

Συγκεκριμένα, ένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο με οδηγό έναν 64χρονο κάτοικο Νάουσας, με κατεύθυνση από Βέροια προς Νάουσα, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε σε στάση λεωφορείων, στο 6ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Βέροιας-Σκύδρας.

Στο σημείο περίμεναν τη συγκοινωνία δυο γυναίκες, μια 68χρονη και μια 20χρονη, τις οποίες και παρέσυρε.

Από τη σφοδρή σύγκρουση, η μια γυναίκα, 68 ετών, απογειώθηκε κυριολεκτικά και περνώντας ανάμεσα από την πέργκολα παρακείμενης κατοικίας, προσγειώθηκε στο τσιμέντο της αυλής, χάνοντας τη ζωή της. Η 20χρονη παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη στο Νοσοκομείο Βέροιας, όπου κατέληξε λίγη ώρα αργότερα. «Το δυσάρεστο εγινε περίπου στις 10.00. Ο οδηγός του αυτοκινήτου που διερχοταν στον κεντρικό δρόμο της Πατρίδος, 65-70 ετών, πρέπει να έχασε τις αισθήσεις του ή να κοιμήθηκε και έπεσε πάνω στη στάση στην οποία ήταν μια κυρία στην οποία ήταν μία κυρία 68 ετών και μια κοπέλα 20 ετών. Η κυρία πέθανε μετά από λίγα λεπτά και αργότερα πέθανε και η νεαρή κοπέλα. Το αστικό ήταν μόλις στα 50 μέτρα και σε λίγα δευτερόλεπτα θα ανέβαιναν σε αυτό. Το αυτοκίνητο πέταξε την κοπέλα πάνω από δέκα μέτρα μακριά» δήλωσε στο ελλαδικό protothema.gr, ο πρόεδρος της κοινότητας της Πατρίδας Βέροιας, Γιάννης Σιδηρόπουλος.

Ο 64χρονος οδηγός, ο οποίος φέρεται να επικαλέστηκε αδιαθεσία και λόγω αυτής έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με συνέπεια να περάσει στο αντίθετο ρεύμα και να προκαλέσει το δυστύχημα, συνελήφθη, ενώ σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. σε σχέση με το τραγικό συμβάν αναφέρεται: «Σήμερα (1 Απριλίου 2024) και ώρα 09:40 περίπου, στο 6ο χιλιόμετρο επαρχιακής οδού Βέροιας - Σκύδρας, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 64χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε στάση λεωφορείου και παρέσυρε 68χρονη ημεδαπή γυναίκα και 20χρονη αλλοδαπή γυναίκα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους. Ο 64χρονος οδηγός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίζεται σχετική δικογραφία. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας».

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση